צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-02-07, 11:25   #162
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי asi
אתה מדבר שטויות
רק הדת היהודית נחשבת אלוהים נתן לישראל את התורה דוגמא אצל הערבים
יש גם תורה יש 10000 סוגים שונים אבל זה בערך אל אותו בסיס כמו שלנו הם אומרים שאלוהים איתם

אחי בחיית אל תדבר שטויות אתה סתם מדבר מנחש אתה לא יודע מה הולך בכלל

אני לא אבנתי אותך אתה אומר שיש אלוהים או לא
ועם יש הוא לא סתם ברא את העולם יש משמעות
והמשמעות שצריך להתגבר על היצר הרע לעלות על הגוף של הנשמה
הגוף רוצה אוכל רוצה בחורות רוצה זה הנשמה רוצה מצוות שזה אומר שכר בשמיים

תבדקו תאמת בלי סתם לדבר תראו כצת סרטים מי האתר www.hidabroot.org
או שיעורי תורה ואז תבוא תגיד שצדקתי

אנשים פה סתם מדברים בחיים שלהם לא הנחו תפלין הם לא יודעם מזה זה הסיבה להכול

ובשביל מה זה אתה חושב תפלין לתקשר עם בורא עולם וזה מביא לך שכר לעולם הבא ואותו דבר שבת
שבת כול שנייה של לימוד תורה זה פי 1000

ותגיד אתה חושב שאתה יותר חכם מי הבבסלי ועוד הרבה חכים גדולים שהם כול החיים שלהם עובדים על השכל הם גאונים אתה חושב שאתה יותר חכם מי הם אתה מכיר אף אחד אז אתה לא יוכל להגיד כמה שאתה יודע אל אימונים ואוכל וכול זה הם פי 1000 יודעים יותר טוב אפילו שהם לא במכון כושר אבל הם עובדים על השכל

ורק שתבנו משהו דת זה ניראה סבלללללללל זה ניראה משעמם זה ניראה ככה אבל הם פי 1000000000 יותר שמחים מי החלונים מה המשמעות של כול חלוני בחורות כסף יאאלה 70 שנה ומת הייו כמוך 10000000000000000

בדרך כללל מתיי בנאדם מחפש את האלוהים מתיי שהוא בצרא שהוא במצב קשההה מאוד הוא מתחיל לחפש

אני לא רושם הכול מדויק אני לא רב אולי אני טועה במשהו

תראו לפחות סרט אחדדד רק אני אומר לכם מי עכשיו יש הרבה סרטים מפחדים שיעשו לכם סיוטים שתבינו שהכול אמיתי
אתה מושפע מהדת היהודית יותר מדי, אתה אומר שהדת היהודית היא הדת היחידה, זה רק אומר לי עד כמה שאתה צר אופקים, עצם זה שאתה אומר את זה, אתה מבטל את שאר הדתות, איך אפשר לומר שהדת היהודית היא הדת היחידה כאשר ישנם אנשים המאמינים באותו חוזק אשר אתה מאמין, אלא רק בדתות שונות, למה שתהיה אתה הצודק מבינהם? בנוסף אמרת שהאדם נולד כדי לחזור בתשובה וזהו היעוד שלו, נו באמת יש עוד הרבה מטרות בחיים מאשר לחזור בתשובה ולהאמין באיזו דת חומרית ומיושנת כמו הדת היהודית. הדת היהודית באה עם הקרבה עצומה, להאמין בדת היהודית ולעמוד בכל ההלכות והחוקים שהיא מקנה = לוותר בעצם על החיים עצמם. גם אתה מדבר הרבה על היצר, הדת היא לא הדרך היחידה שאתה יכול להתגבר ולהתעלות על היצר, אלא גם בכל מני סיטואציות שונות בחיים, ידע שפתחת לעצמך עם השנים או הגיון אישי ופשוט, בכל אפן אתה לומד מתפתח ומתקדם הלאה, בנאדם מאוזן בעל נסיון חיים גם לומד להתעלות על היצר... לא רק הדת היא הדרך, אסור לעצום עניים ולתת את כל כולך לדת, אדם העושה זאת הוא עדם פחדן ומרובע אשר רוצה להתקבע וצריך שיגדירו לו את העולם, במכום לפתח לעצמו את האלוהים שלו...

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט