צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-11-09, 02:27   #19
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
ת'אמת אני לא כל כך מסכים איתך לגבי מה שאתה כתבת בשורה השניה. הוספת נפח לדעתי רק תפריע בעליה במשקלים בעת התקיעה. אתה חושב שאם אתה נתקע אז פתאום משהו חדש שלא עבד קודם יתחיל לעבוד? מה פתאום, אם התחלת לעבוד בנפח נמוך וראית שזה עובד עליך הכי טוב אתה תלך עם זה עד הסוף ועליית נפח לא רק שלא תעזור לך לעלות אלה שתפריע לך. תחשוב, מה קורה כשאתה מוסיף נפח? למה אתה מוסיף אותו? התשובה פשוטה, לדוגמא יש לך תרגיל אחד לחזה ואתה רוצה להוסיף עוד אחד, תוסיף אותו בתנאי שאתה עובד כבד ומסוגל לבצע את התרגיל השני עם משקלים סבירים לאחר התרגיל הראשון. לדעתי זה לא יעבוד אם קודם עבדת בנפח נמוך ואתה מנסה להעלות נפח. אם אתה לא מאמין לי תנסה להתאמן 3 חודשים בss ואז לעבור לab. אתה תבין איזה נאצי זה אחרי 3 סטים של בנץ' לעשות 3 סטים של לחיצה עם דאמבלים...
אתה לא מבין, אני אתן לך דוגמא יפה מאוד בסגנון שלך.
אחרי שאתה עושה סקוואט 3 סטים באימון ב ss, ואתה נתקע, מה אתה עושה?, מנסה שוב, לא הצלחת?, מנסה שוב, לא הצלחת? Reset, אם אתה לא מצליח לשבור את השיא אז כנראה בתנאי שאתה עובד בטכניקה נכונה,אוכל מספיק,ישן וכו' וכו', אז מוסיפים נפח.
והכוונה בלהוסיף נפח זה לא לעבור מ3 סטים ל 12, זה לעבור לתוכנית כדוגמא 5x5 שאם אני לא טועה עושים 5 סטים של סקוואט באימון.

יש מבין? ברמה של מתאמן מתקדם 3 סטים באימון לא מספיקים כדי לגרום להתקדמות.
וד"א אני יודע איזה נאצי זה לעשות6 סטים שאתה רגיל ל3, אני אמור לדעת מאחר ואני עושה לחיצת חזה בלבד במשך 3 חודשים האחרונים עקב בעייה בכתף ו וואלה אני דווקא מתקדם יותר טוב ככה, וזה לא כל כך מפתיע שחושבים על זה..
ד"א EXRX שווה לתחת ברוב המקרים