צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-12-09, 23:53   #108
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

וואי אנשים פה כל כך קוקסינלים...
מה הקשר ריפטו וss ומה הקשר אנשים עם 800 בנצ' פרס ל26 חזרות? כל בן אדם באינטרנט חשוף לביקורת גם אם הוא לא עובר אתכם בבנצ' פרס.
לא סתם התחילה הבדיחה של יוסי יד 50, כי לא כל מי שגדול יותר מבין יותר (ואני לא מדבר פה ספציפית על אף אחד, כדי שלא תעלבו).
אימונים זה לא שכונה, גם מאחורי זה יש מדע כמו שמאחורי התרופות שהרופאים דוחפים לכם (חוץ מהאלה של הכולסטרול) יש מדע.
תפסיקו לקטול כל בן אדם שאמר את צמד המילים starting strength בחיים שלו, אני מתאמן בתכנית בסגנון וגדלתי בכמה חודשים מה שאנשים עשו בשנה, זה שאתם מוצאים אנשים בגוגל שעשו ss וגדלו זה על הזין שלי.
אף אחד לא מכריח אותכם להתאמן בתכניות כאלה או אחרות, מציעים לכם ואתם יכולים להסכים או לשים זין, זה לא מעניין אף אחד, את התוצאות כל אחד יראה בעצמו.
לא יודע איך פותח הדיון מתאמן, אבל מה נפלתם עליו שהוא זוכר את זה בראש? אחרי חודש במכון זכרתי את התכנית שלי בעל פה וכמה משקל בדיוק אני צריך להעלות כל אימון בכל תרגיל :|

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט