צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-01-10, 16:43   #4
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blaz00r צפה בהודעה
אכן זה היה ניתוח מיניסקוס, הסירו 50% מהמיניסקוס הלטראלי בברך ימין (לא נעים...בהתחלה היו חששות שלא אוכל לחזור לשחק כדורגל)
מעצב ברך לא היה לי, עם רופא ספורט לא נפגשתי (או שאתה מתכוון למנתח\פיזיותרפיסט?), וכרגע אני כבר בטווחי תנועה מלאים.

עם פיזיותרפיסט אני עובד כבר שבועיים והוא זה שהביא לי את התרגילים האלה, אבל שאני עובד איתו (במין מיני-חדר כושר שיש באותו מקום) אני מכל התרגילים האלה עושה 45 חזרות רציפות בלי הפסקות, משהו שנראה לי קצת תמוה... בבית בכל מקרה, אני עובד כמו שציינתי (3 סטים של 15 חזרות וחצי דקה הפסקה בין כל סט).
יכול להיות שהוא רוצה לחזק את הרגל מבחינת סיבולת...בכול מקרה, הניתוח שלך הרבה הרבה פחות קשה, שלי תיקנו, ז"א שאני יכול לפצוע אותה בהרבה יותר קלות. לך עוד יש רצועה, וטווחים מלאים. כרגע אני ממליץ ללכת רק לפי הפזיוטרפיסטת מכיוון שעבר רק כחודש. תרגילים אחרים מסופכים רק עלולים לגרות את הסחוס \ לפצוע אותו. כשאתה תרגיש יותר טוב (ובאישור הפזיוטרפיסט), סקוואטים כשאתה יורד עם כדור, לא חופשי, זה התרגיל האולטימטיבי.
יש עוד תרגיל, שהוא עובד על שריר הפיקה, שהוא לשים את כף הרגל על כרית(אפילו כמה כריות) וליישר את הברך כמה שניות(ללחוץ ממש חזק עד למעטה) ולשחרר. תשאל את הפזיוטרפיסט על מה אני מדבר.
סה"כ אני חופר כי יש לי ניסיון עם זה ועברתי משהוא יותר מסובך...
ד"א, אם הרגל שלך ממש דלה, כמעט כל תרגיל עבודה עליה תגרום לגירוי השריר. אז כרגע אתה לא צריך לדאוג מבחינת סטים \ חזרות, העיקר שאתה מרגיש את הרגל עובדת.
pala מנותק   הגב עם ציטוט