תראה ידידי, אני מניח שלא העלת לכאן תמונות רק כדי לקבל תגובות כמו "איזה סוס", ואתה רוצה גם ביקורת בונה.
לכן אני אגיד לך כמה דברים: אחד זה שלדעתי גם באוף סיזן אין טעם להגיע לאחוז כזה של שומן, לא אמרתי לך להיות על 8 או 10, אבל 17, 18 זה בסדר גמור במאסה, בשביל מה להגיע למעל 20?
אתה כנראה אוכל לא מספיק נכון ולא מספיק מסודר, ובצורה כזאת אתה עושה לעצמך עבודה קשה בחיטוב.
ושוב: אל תבין לא נכון: כן צריך להיות קצת "מלא" באוף, ובלי זה אי אפשר לגדול, אני מסכים עם השיטה הזאת במאתיים אחוז, אבל בחיאת: לא צריך גם להגזים.
היה פה על זה פעם דיון שלם, ולא הגענו למסקנה חד משמעית אבל ברוןר שאם הגוף מקבל את מה שהוא צריך בלי עודפים הוא יגדל, ולא ישמין יותר מידי.
לא רוצה לקחת סיכון? סבבה, בשביל זה תן לו קצת יותר ממה שהוא צריך, ליתר ביטחון, אבל שוב: לא להגזים.
אני מעריך שאתה גם מרביץ הרבה שטויות בלי חשבון, ובלי קשר לתפריט ואולי מהן השמנת כך?
דבר נוסף: באחוז כזה של שומן קשה לי מאוד להעריך את הגוף שלך ולתת עליו חוות דעת וזה מהסיבה הפשוטה שהשומן מכסה הכל.
אין לי מושג לגבי ה"שייפ", האיכות והפרפורציות של כל שריר בגוף.
אתה גדול, אבל השאלה מה יישאר אחרי הדיאטה.
גם מוזר לי שאחד כמוך, מתאמן בבית.
אתה בנאדם שמבין, אז אתה צריך לדעת שזה לא רציני.
גם אם יש לך משקל חופשי בלי סוף (לא נראה לי הגיוני) עדיין זה לא כמו הג'ים האמיתי.
שוב ידידי, אני מבקש שלא תיעלב, כולם פה יודעים שאני בא לפרגן תמיד ולעזור, אני מציע שתלך על חיטוב, וגם אם לא עד הסוף, אתה בהחלט יכול להוריד נניח עשרה אחוז שומן כדי לראות באיזה מצב אתה באמת נמצא, ואיך הגוף שלך נראה מתחת לשכבה שצברת.
שיהיה הרבה בהצלחה!