צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-01-10, 20:16   #33
matanb
חבר פעיל

יש לי ניסיון ארוך עם כל הטיפולי הסרת שיער אז אני יפרט לפי סוגים:
1. גילוח - אל תחשוב על זה, ברגע שגילחת פעם אחת השערה ממשיכה לגדול אך בלי החלק הדק שהיה הקצה לכן השערה נראת שחורה יותר ובעיקר קשה יותר.
2. שעווה - כואב, הורדתי שיער בכל החלק גוף העליון במשך כמה שנים, אני רוצה להדגיש שיש דילול בכמות שיער שגודל אך זה רק אחרי כמה שנים טובות. בנוסף מי שיש לו כמות גדולה של שיער וניסה מכיר את הכאב הזה ומי שחושב שזה לא כואב... שיהיה לו בהצלחה.
3. לייזר - אחרי מספר טיפולים כבר רואים שינוי ניכר בכמות הגדילה אך, חייב להימנע משיזוף באותם אזורים כי פשוט הטיפול יהיה פחות יעיל. וכמובן קחו בחשבון שזה יקר לכן מי שלא באמת צריך אני מציע לוותר.
4. קרן אור - חלק מהאנשים קוראים לזה אינפרא אדום, עובד באותה מתכונת של הלייזר אך ניתן להיחשף לשמש וכמובן היעילות נמוכה יותר ומספר הטיפולים בסופו של דבר יהיה גבוהים בהרבה.

לסיכום - מי שבאמת שעיר ורוצה להוריד אני ממליץ לחסוך וללכת לעשות לייזר, ותזכרו שעדיף לשלם טיפה יותר בשביל מקום רציני ולא מקומות שיפשטו לכם רגל באמצע הטיפולים ולא תקבלו החזר לכספכם (כגון נאוטרפיל ומכון אדם בבת-ים).

אבל כשאתה באמת רעב.......<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> טונה!!!!!!</span>
matanb מנותק   הגב עם ציטוט