אשכול: תמונה חדשה.
צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-04-10, 17:05   #10
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
באמת ניסית להתאמן כמו שצריך כמה פעמים (למרות שכאב פעם פעמיים) או שאתה פשוט כל הזמן מוותר כי יכאב לך \ תפצע? בחייאת, אני עברתי דברים יותר גרועים ואני די בטוח שהברך שלי הרבה יותר חלשה משלך, שלא נדבר על פצועה ופגועה, ואני מצליח ללא שום בעיה לעלות בסקוואט...
למרות שאני לא יכול לחוואת את הכאב שלך לכן אני לא יכול לתת דעה מדוייקת, אבל בתור אחד שעבר משהו יותר גרוע משלך, אני מציע לך (בלי להעליב) לסתום את הפה ולעשות סקוואט בהדרגה כמו שצריך(בכלל לא אמור להשפיע על הברך, ואני שוב מדבר מניסיון, בתור אדם שכל פעם שהוא מתכופף או מזיז הברך כואבת ומרגישים את האזור המנותח
רואים שיש לך גוף חלש, תתחיל לעשות ממשקלים מאוד נמוכים ותעלה בהדרגה, ותעשה חזרות נמוכות בשביל לא להעמיס על המרפקים..
אחי...אתה לא מכיר אותי בשיט,איך אתה יכול לקבוע "שויתרתי בקלות".?
תשאל את מני מהפורום איזה רצון יש לי להתאמן,הוא בטוח יודע ומכיר אותי .
היו לי עוד פציעות בתחום ואחריהם חזרתי להתאמן,לא וויתרתי וגם בפציעות האלו חיכיתי להחלים במטרה לחזור להתאמן אבל בשלב מסוים אמרתי לעצמי "כוס אמק תראה מה זה עשה לי".
אחי,אני מרגיש ילד שונה,אני לא יכול לרוץ,בקושי ללכת,אני בספק אם אני יוצא לטיול שנתי,לא יכול להשתתף בספורט,לשחק כמו נער,לרוץ,ואפילו לרקוד במסיבות..אתה לא באמת מבין איזה סבל אני עובר אז עם כל הכבוד לאימונים הפציעות פשוט לא שוות את זה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
בקיצור זה מסאג' חזק בשרירים שנעשה כדי "לפרק" או להפריד נקודות כדוריות בשריר שגורמות לכל מני כאבים ובעיות, הן לרוב מופיעות אחרי פציעה בגלל שנעשת תנועה לא נכונה של השריר כדי להמנע מכאבים, אני מנחש שיש לך כמה כאלו ביד אחורית (אולי גם באמה) וגם בשרירים שמחוברים לברך.
בפעמים הראשונות זה מאוד כואב אחר כך פחות.
אפשר לעשות את זה לבד או שפיזיוטרפיסט יעשה לך את זה.
אה אמרת לי על זה..האמת שאני דופק כל ערב מסאז' עם משחה,עדיין לוקח כדורים ומקווה לטוב.
אני אלך לשאול פיזוטרפיס על זה..
תודה אחי
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט