צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-05-10, 22:27   #8
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי travler צפה בהודעה
אם כל הכבוד, הטיפול הקוגניטיבי שלי עדיף מכל טיפול שיכולים לספק לי , את זה לא אני אמרתי אלא גברת קוצ'רית שאחר כמה פגישות הגיעה למסקנה שאני עושה את זה יותר טוב ממנה, אני הקשבתי לדעות של אחרים עד שהגעתי למסקנה שאין בהן ממש במקרה הטוב, ובמקרה הרע פשוט מנווגדות, כמה כבר אפשר להשאר אדיש לאוסף של
"תתרחק מהמכשירים הם עושים רק רע" -> "למתחיל מכשירים דרושים כדי לקבל צורת אמון תקינה"
"יש לנו trx לאימון מגוונים ומתחילים" -> "תתרחקו ממאמן שאומר שיש לו תרגילים עם גומיות!!"
"סט של 15 חזרות זה רק לכוסיות" -> "15 חזרות נועדות לחיטוב הגוף בתחילת אימון"
"אחרי כל אימון חובה לשתות שייק חלבון" -> "אבקות זה אך ורק למקצוענים וצריכתן עלולה לפגוע בכבד"
"עליך לצרוך פחמימות עם כל חלבון כדי לעבד אותו"->"השומן מגיע מהפחמימות שאתה צורך!!!"
"מייד אחרי האימון ש לאכול משהו כדי למלא מצבורים"-> אכילה מיד אחרי אימון גורמת לצבירת שומן"
ועוד ועוד ועוד
ולכולם נפוץ ה"תקשיב לי המון אנשים אומרים שטויות אני בעסק כבר x שנים "
דייייייייייייייייייייייייי, חלאס, כמה אפשר לשמוע סתירות על גבי סתירות, איך אפשר להביע אמון בענףו שכל אחד אומר עליו דבר והיפוכו. כל הדברים מתערבבים לי בראש בזמן האימון לפני ואחרי כל היום, אולי אחרים למדו לא להתייחס לזה אבל אני לא יכול, אולי בגלל ההפרעה, אולי בגלל אני.
זה מגיע לרמה שברגע שאני מנסה להתרכז באמצע חזרה אפילו לנשום נכון (ובדרך כלל זה הפוך אצלי) מייד אני נכשל בסט, (היפרוולנטציה, סחרחורת ,הפסקה). אם אינסטנקטיבית אני מחשק שיניים, אני נזכר באיזשהי תגובה בynet שהידוק לסתות גורם למשהו רע (לא זוכר מה, פשוט רע).
אם ככה נראה גם אימון אצלך, כל הכבוד על החוסן המנטלי,אצלי מספי שאניק מתעורר ביום אימון אני נכנס ללחץ וכוננות.
לפי התשובה שלך רואים שאתה ילד , בלי להעליב...
"עושה את זה טוב ממנה" בעיני מי ? מי קבע שאתה עושה יותר טוב ממישהו ? (אתה)
לא יכול לתת אמון במערכת שמלאה בסתירות ? אז נכון אל תאמין גם בכלכלה העולמית , פסיכולוגיה, רפואה, מחשבים, שיווק באינטרנט, קידום אתרים, עריכת דין, מערכת המשפט בישראל, הממשלה ובכלל בכל המדגם המדיני... הוא מלא סתירות, כל אחד אומר הדבר והיפוכו כולם אומרים שהם x שנים בתחום..

עזוב , תסגור את עצמך בחדר, אתה יודע מה עזוב את החדר לא בטוח מספיק, תכנס לארון... ואל תצא ממנו.

(סלח לי על הציניות והיא ממש הכרחית במקרה קצה כמו שלך), אבל מה שאני רואה כאן, זה צדקן שמתחמק מהעובדה היחידה והקטנה... שהוא לא פשוט מוותר לעצמו..

"כל הכבוד על החוסן המנטלי", מעניין מה יקרה שישימו לך נשק ביד ויגידו לך להגן על המדינה שלך..