|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעוו אני רואה פה אנשים שיש עליהם גוף חבל על הזמן ואני מזה מקנא בהם.!!
כמו סיקס פאק אני מזה אוהב ת'גוף שלו הלוואי עליי כזה דבר.. קייצר באתי להגיד פה.. שאני בדיכאון בגלל הגוף שלי.. נתונים.. בן 17 עוד 4 חודשים.. 178 גובה.. היקף יד 36 היקף גב 105 ס"מ שוקל 78.. רציתי להגיד לכם פה שאני מבואס בגלל הגוף שללי אני כבר 3 שנים במכון כושר[פאדיחות להגיד גם] וכול השנים האלה אני מנסה להתחטב ואני לא מצליח.. לפני שנה ככה הייתי שוקל 96 היה לי מסה טובה דווקא.... הורדתי 20 קילו.. ואני מנסה עכשיו להתחטב כמה שיותר שיצאו לי ריבועים וזה והכול.. הלכתי לגיל גרנות נתן לי תפריט תזונה ואימונים ואפילו קניתי אבקה נייצר בסט ב300 שקל ופשוט לא הולך לא שום דבר!! הייתי מתאמן לפני חודשיים ככה חודש וחצי 5 פעמים בשבוע ועכשיו קצת ירדתי..בגלל חברה שלי\= ואני החזקתי שבועיים אם התפריט ולא הצלחתי יותר... קיצר אני מצטער על החפירה הזאת אני מוציא את זה בגלל שאני מבואס מהגוף שלי.. אז למי שיש לו קצת טיפים להביא לי אני השמח מאוד ותודה רבה לכולכם ושבת שלום[= תמונה שלי http://img341.imageshack.us/img341/5578/18908466sd0.jpg
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אבל למה 3 הודעות י'חתיכת דביל???????????
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה רוצה אתה לא מתמיד בתזונה מה כבר אתה באמת חושב יקרה
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סלייחה למה אתה מקלל זה לא בכוונה אני לא יודע להשתמש ממש בפורום פה והכול הסתבך לי\=
איך מוחקים?
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאג כבר ימחקו לך.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() לא התכוונתי, סליחה..^^'
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה מציף תגיד ??? תפתח פוסט אחד וזהו
|
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() השקרה אתה אחד מאלה שגם אחרי שלוש שנים של אימונים לא רואים אצלם כלום.שקוף שלא השקעת בשיט.או חרא גנטיקה.
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שלוש שנים של אימונים אין כזה דבר שלא רואים תוצאות בגלל גנטיקה....
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה 3 שנים מה X:
ואיזה להתחטב תעלה במסה .. |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נראה יותר מדי לא הגיוני לשלוש שנים...תתמיד בתפריט תזונה שלך ובתוכנית שגיל הכין לך כמה חודשים ותראה תוצאות...תנסה לקרוא חומר פה ושם ...אני בטוח שהתוצאות שלך הם תוצאה של חוסר השקעה
בהצלחה |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אחי תתחיל להשקיע ופעם הבאה אני מבקש ממך להעלות תמונה כשאתה לובש מכנסיים
|
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() לא מענין אותי כמה פוסטים פתחתה אבל זאת התגובה שלי:laugh:
תשמע,אם אתה מתאמן במכון כושר 3 שנים!ולא התקדמתה בכל אז מצבך לא טוב יקירי. תעמוד בתפריט ובתזונה שגיל הביא לך ואתה משהו אני חושב שאתה קצת חולה נפש כי אין לך כלכך מה לחטב...אם תחטב אתה תהיה סתם שחיף תעשה עליה במסה אחי תקפיד אין מה לעשות תנסה להכנס למסגרת הזאת ואתה תיראה שאתה תצליח תעמוד בתזונה ובאימונים שבוע מסכן ואתה תיראה שזה בסופו של דבר יכבוש אותך ולא תוכל לצאת מזה ואם העזרה של גיל בכלל אתה תיראה תוצאות חבל על הזמן בהצלחה |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() גנטיקה. אני, סטס, סיקס פאק, איגור ואחרים בשנה פחות או יותר הראשונות היינו עם תזונה לקויה מאד ועדיין התקדמנו טוב. ועוד הרבה אנשים. שלא לדבר על אנשים שבכלל בקושי עושים משהו ונראים סבבה...
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אפילו אנשים אם גנטיקה מחורבנת יגיעו למשהו מסוים בחדר כושר במשך 3 שנים |
|
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() Rק אני חושב שמישו פרץ לו למשתמש ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מניח שכל אחד שהולך בחדר כושר שומע פה ושם את המלה "חלבון" ואז אוכל הרבה בשר וגבינות ודגים. כל עוד יש מספיק חלבון ומתאמנים, מגיעים לתוצאות.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בן תביא אייסי
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|