|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתכוון למכשיר שמחזיקים בידיים ישרות,מכניסים שם גובה,משקל ומין,ואז זה מראה משקל שומן ואחוז שומן בגוף,אז זה הראה לי כמעט 4 קילו שומן ו 4.9 אחוז ,מישהו עוד ראה את הבדיחה הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ישוע שרוב המכשירים האלו הם בדיחה....תיקח את זה כמחמאה
![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() שתה לפני זה חצי ליטר מים אתה תיהיה 20% , עזוב המכשיר הזה באמת בדיחה
הוא טוב אחרי הפיפי של הבוקר לבדוק הפרשים בחיטוב כמה ירדת באחוזים לדוגמה התחלת אחרי הפיפי של הבוקר בלי לעשות כלום תמנדד אתה נגיד 15% אחרי חודשיים אתה נמדד באותו מצב הוא יגיד לך 12% אפשר לדעת שירדת 3% שומן אבל את האחוז הנוכחי שלך אתה לא יכול לדעת רק אצל יאיר להב השמוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה תלוי, מה שאתה יכול להבין מהמכשיר זה בעיקר אם אתה במגמת עלייה\ירידה, פשוט לבדוק מידי פעם שאתה באותו מצב פלוס מינוס (הכוונה לא פעם לבדוק אחרי ארוחה עצבנית ופעם אחרי חירבון) וגם חשוב לא לבדוק באמצע אימון או אחרי אלא כל פעם לפני כי באימון נמצאים בפאמפ וזה משנה מעט את היחס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את המשקל טניטה.
בקיצר לפני שהתחלתי את החיטוב היה לי היקף טבור 83.5 והמשקל הראה לי 18.5 אחוז שומן היום נמדדתי שאני עם היקף מותניים 76 שאני 19.5,נמדדתי אחרי כמה שעות אני 16.5 קיצר זה דפוק,זה עובד לפני כמות הנוזלים בגוף. אגב אני באזור ה 12 אחוז שומן אז תעשו חושבים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה להמדד כל יום אחרי השתינה של הבוקר, ותראה שזה די אמיתי. אצלי לפחות אני נמדד בדר"כ באותם זמנים, והתוצאות דומות, יכול להיות שכזה של משקל זה הרבה פחות איכותי ומדוייק ממה שיש לנו במכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|