![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין לי בכלל מושג ממה זה , הכאב נמצא בצד ימין איפה בערך שהטרפזים האמצעיים
אולי איפה שהrhomboids והכתף האחורית נראה לי זה בעייה עם הroatator Cuff או הטרפזים כי בעיקר הכאב הוא כשאני מנסה להזיז את השכמות.. למישו יש מושג מה זה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אממ מכיר את תרגיל "ברכת השמש"..סדרת תרגילים פזיוטרפית שמותחת את כל שרירי הגב(והרגליים,לא רלוונטי)...אני עושה אותה פעמים ביום(חח כשהשמש זורחת ושוקעת,חח ולא אין לי נטיות פאגניות)בגלל פציעת גב מזדיינת..הקיצר חפש בגוגל אני בטוח שזה יעזור לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() לי היה בדיוק מה שאתה תיאתר..בערך לפני קצת פחות משנה..
זה עבר לי אחרי כמה שבועות..זה קרה לי בעקבות תרגיל גב(מסור) תעשה שם מתיחות קלות,בנגיי,אם זה לא עוזר תפנה לרופא.. עשית אולי תנועה לא נכונה שהחזקת משקולת(להעביר אותה למקום כל שהוא) תעשה הפסקה קטנה עם אימוני גב. זה מה שאני עשיתי בכל אופן. רפואה שלמה,יעבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש את החרא הזה
אני די בטוח שזה קרה בגלל תרגיל מסור וחתירה במעמידה זה פירק לי ת'רוטטור כאף וכל האזור הזה שם זה כואב פחות ופחות עם הזמן..אני מקווה שזה יעבור מתישהו חח
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה קרה לי בגלל מתח או אולי Iron Cross אבל זה הופיע רק ביום שאחרי זה.
וזה דיי עובר(פרט לכאב שפתאום הופיע בערך ברגע זה שהזכיר לי לחזור לפה לתשובות) וזה לא אזור הrc בסוף , או שכן לא יודע , זה יותר בשכמות ולא בפרק הכתף מה שמעצבן שבכלל לא עשיתי שום תרגיל עם התנגדות כ"כ רצינית כי חזרתי מהפסקה של שבוע ומשהו
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|