|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היייתי שני
היה טסט בגדול סבבה לא נגע בהגה ובלי ברקסים כרגיל אצלי קצת לחץ קצת הזעתי הרגל במספר פעמים טיפונת רעדה לי על הקלאץ' רגל שמאל לא משהו שהוא שם לב אליו אבל קצת הציק לי הכול היה טוב עד הקטע של החנייה אני לא יכנס לכול הסיפור אבל חנויות אני יודע לעשות וזה לא בעיה הוא אמר לי לעשות חניה על רכב קטן והפוך התחלתי הייתי בחד סיטרי פתאום בא איזה זקן עם טויוטה מצד ימין שלי ואני עושה חנייה על רכב מצד שמאלהזקן למרות שאין מקום לנמלה על הכביש החליט שהוא רוצה לעבור אני כבר באמצע של החנייה אפשר להגיד ואז הטסטר אמר לי שים לב אליו ואז אמר לי סדר את ההגה אז ישרתי אותו לקחתי קצת אחורה הזקן עבר והתפקששה לי כבר החנייה עם כול הזוויות של המראות אז ניסיתי קצת עם ההגה לפצות על זה ולהתקרב יצא בסוף חניה רכב שלי מתחת לרכב הקטן אבל הבעיה הייתה שהדלת שלי הייתה רחוקה מהמדרכה ויכול להיות זה שמאחרוה אמר לי, אני איישת לא שמתי לב שנכסתי בחד סיטרי לימין במקום לשמאל למרות שמתוך כול ה100 חד ודו שעשיתי נכון יכול להיות שהוא צודק ונכנסתי לא נכון עוד משהו קטן נכבה לי האוטו פעם אחת בזינוק בעלעיה קטן ישר התטלתי על המצב התנעתי הילוך ראשון והמשכתי לא היו הערות מיוחדת מבטים מראותה היטוטים הכול נכון הכול בזמן גלישות יפות זכויות קדימה הכול היה המורה שליאמר לי שהוא לא יצא מהכב מבואס אבל הקטע עם החנייה לא נשמע טוב אמא שלי אומרת שעל חנויות לא מכשילים והייתי צריך לבקש עוד הזדמנות של חנייה חשבתי על זה האמת בטסט אבל הרוק נבלה חח קיצר נחכה לאחרי הצוריים אישית אתם מניסיון מה אומרים?? חג חנוכה שמח
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אגיד לך ת'אמת אחי אני נכשלתי באיזה טסט על אותם הדברים... חוסר זהירות ברוורס, וכיבוי מנוע..
בכל אופן זה תלוי בסיטואציה וכמובן בבוחן עצמו. בהצלחה גבר
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לראשון שהיה הוא נתן חניה מתנה באמת שטחח פתוח אין מכוניות אין צפיפות אוטו גדול לא הפוך מלא מקום מאחרוה ולתנועה שבאה אותי הוא לקח לחד סיטרי מצד ימין מכוניות חונות מצד שמאל חונות אין מקום לנמלה על הכביש והקן הזה החליט שהוא עובר נצמד לי לתחת נקווה שיעביר בסיטואציה כמו זאת.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() האמת לפי איך שאתה מספר נשמע שיכשילו אותך, אבל מצד שני גם הטסט השני שלי לא היה משהו, במיוחד ביחס לראשון ובכל זאת בראשון נכשלתי ובשני עברתי, תקווה לטוב, לך תידע.... לך לישון וכשתקום עוד שעתיים שלוש תתקשר למספר וכבר תהיה תשובה.. בהצלחה אחי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו בחנוכה עכשיו גבר! ניסים קורים בחנוכה! חח סתם.. תאמת אני לא יודע אם תעבור או לא, אני עוד לא התחלתי ללמוד עדיין, אין לי כסף לזה, אבל מה שאני יכול להגיד לך זה שיהיה לך חנוכה שמח וגם אם לא תעבור לא נורא, קח דברים בקלות
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אח שלי מקווה בשבילך!! תאמין לי הלוואי תעבור...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בטסטר אחי.
אמן שתעבור! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שעה נראה את מגנזיום פותח אשכול "ישששששששששש עברתיייייייייי טסט!!!!!! מילה שלי
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נו אחי זאת השעה ... יש תוצאות כבר... מה נסגר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תוצאות יא בויה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה משהו מוזר פה
דיברתי עם הילד שניגש איתי דיברתיאיתו ב4 המורה אמר לו שהוא נכשל ואמר לו מה הטסטר רשם והכול אני ב4 וחצי התקשרתי אליו בתקווה שעד אז הוא יתקשר אליי והוא אמר שלא נראה טוב אבל הטופס שלי לא הגיעה אליו לפי דעתו נכשלתי אבל הטופס שרשום מי מו ומה אין אותו ללא חזר אליו קיצר לא יודע בקושי גם הבנתי משהו שדיברתי איתו הוא אמר ברגע שיגעיה אליו משהו הוא יגיד לי אין לי מושג איך זה הולך אצלהם אני בסביבות 7 ירים אליו שוב טלפפון
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא הגיע לו הטופס שלך זה אומר שעברת יא סטלן שהטופס חוזר זה אומר שנכשלת... שהטופס נשאר במשרד הרישוי עברת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חח יא דפוק תתקשר לטלפון או שתיכנס לאינטרנט ותראה באתר של משרד התחבורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() *5678
צריך את התאריך שעשית בו תאוריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם האוטו נכבה לא מכשיילים אפילו אם יכבה לך פעמים מעל פעמים כבר לא טוב אבל לא מכשילים אבל עם הקטע עם החניה יכול להיות בעיתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור תקשר לבן זונה הזה חחח אני אפילו במתח יא מניאק חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני ניכשלתי על חניה הדבר הכי דיבלי שהיה לי בחיים ...
שתי דקות ראשונות של הטסט כולי לחוץ אז עשיתי טעות קטנה בחניה ברווס נתן לי שוב כדי לתקן תיקנתי אחר כך היה לי עוד טסט של 25 דקות עקיפות מעגלים פרסות והכשיל אותי הבן :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ואם האוטו נכבה לך
לא רוצה לבאס אותך אבל 99 אחוז שהלך לך הטסט |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |