|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למעשה, כולנו כאן בפורום חובבנים, יש מעטים שמתחרים פה בתחרויות מקומיות ויש כאלה מתאמנים בעיקר בשביל ההנאה העצמית שלהם... אבל המכנה המשותף הוא שכול מי שרואה את עצמו מורעל מקריב מעצמו המון בשביל הדבר הזה שנקרא פיתוח גוף. כולנו יודעים איזה דברים קשים כרוכים בספורט הזה ( אכילה מסודרת, אימונים, בזבוז עצום של כסף וסיכונים בריאותיים, גם ובעיקר כתוצאה משימוש בחומרים כאלו ואחרים). השאלה היא פשוטה:
האם אתם מצטערים על הרגע שנכנסתם לדבר הזה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() לא מצטער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כן ולא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצטער, למרות שהייתי מעדיף להימנע מכל הרגשות אשם כאשר אני אוכל ג'אנק. ועוד פעם הייתי הרבה יותר פנאטי- הייתי נוסע לטיול עם המשפחה ותכננו לעצור במסעדה, אז עד שהגענו והכל, היה איזה חצי שעה-שעה אחרי הזמן שכתוב לי בתפריט וכמעט בכיתי. בקיצור, לא מצטער- אבל יכול להיות יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למה להצטער? וכל אחד יכול להפסיק מתי שהוא רוצה, זה לא סמים...
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() fuck No!!!
כל בוקר אני קם למראה דופק מוסטמוסקיולר ופרונט דאבל בייספס ושמח לראות שהשגתי משהו בעצמי ושאני קורע תתחת בישביל להגיע לטופ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() 555
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() הדבר שינה אותי מקצה לקצה מבחינת מראה..
וגרם לי לקחת יותר אחריות עלי ועל הגוף שלי.. כך שזה רק תרם לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() מורעל כמו סיני שעבר על חוק בסין
![]()
![]() |
#12 |
|
![]() מורעל כמו סיני שעבר על חוק בסין
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אפילו לא טיפה זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי ואין דבר שאני נהנה יותר מי ללכת למכון
![]() |
#14 |
|
![]() מה מצטער...? פיתוח גוף זו דרך החיים שלי, אתה אומר את זה כאילו עשינו משהו שהוא לא בסדר כל הזמן הזה..... בלי פיתוח גוף אני 0, לא יכול לדמיין את עצמי בלי זה.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצד שני, הרוב המוחלט בפורום הזה לא סייקליסטים (גם אני עדיין לא לצערי), ולדעתי יש הבדל עצום בין מפתח גוף מתחיל\בינוני, לבין אחד שהוא סייקליסט או אחד טבעי שכבר קרוב לשיא ההתפתחות הגנטית שלו. השאלה לא מכוונת לאלה שמתאנים חצי שנה אלא דווקא לסייקליסטים שפה ולאלה שקרובים לזה, אנשים שממש חיים את הדבר. עם כול ההנאה העצומה שיש בזה, אתה מצד שני הופך להיות ממש משועבד לדבר... הרי פיתוח גוף זה לא רק אימונים אלא להפך, הכסף שיוצא מהכיס, השהייה המוגזמת במטבח, הסכנות שכרוכות בחומרים, הפגיעה לעיתים בחיי החברה, וכו' - זה מוציא ממך המון אנרגיה. גם כסף לא ממש מקבלים מזה למרות שזה הספורט הכי קשה שקיים! אז, בקיצור, יש ספקות או תהיות לפעמים האם זה כדאי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פיתוח גוף זה החיים שלי זה דרך חיים וזה הכל הכי כיף העולם לראות את עצמך גודל ולהרגיש את הפאמפ בכל הגוף ![]() והכאפות שאני נותן לעצמייייייי אוווווווווו ביביייייייייייייייי כשהפסקתי להתאמן וירדתי קצת במסה , הייתי כל כ"כ מתבייש בעצמי ודמעות בעיניים!!!! ועכשיו חזרתי בכל הכוח!!!!! ![]() להתאמן עד המוות!!! ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עלוש אמר את המילה האחרונה בפוסט הזה רבותיי!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Don Ali