|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוף איזה מעצבן זה..
התחלתי אתמול את התפריט שלי אבל גם היום וגם אתמול אני לא מצליח לגעת בשיבולת שועל.. זה מגעיל בטרוף!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לכם איזה שהוא מתכון אחר לזה? מה לשים וכאלה? שזה יצא טעים.. (בלי אבקות כי אין לי כסף לזה.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף לשיבולת שועל חתיכות קטנות של תפוח ושל תות שדה זה טעים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל קורנפלקס אחר אתה לא חייב שיבולת שועל אין בזה משהו מיוחד שאין בקורנפלקסים אחרים.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש הרבה תחליפים אבל אם אתה מתעקש אז:
ש"ש יוגורט (אפשר בטעמים) דבש/ריבה טיפה ברנפלקס חתיכות של פירות יבשים (אני חותך פירות יבשים מראש ושם בקופסה) מערבבים הכל וזה ממש טעים. או מתכון מס' 2: ש"ש אבקת חלבון חמאת בוטנים בלנדר (תנחש את תהליך ההכנה) מתכון מס' 3: ש"ש חלב שוקולית שמים ש"ש בקערה מוסיפים קצת חלב ושוקולית מכניסים למיקרו לדקה בערך ויוצא סוכר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני קונה את השבולת הדקה (7 שקל לקילו), מערבב את זה עם הקורנפלקס שלי ואוכל. ככה בכלל לא מרגישים את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה יוצא טעים ( trx--sus?) ותודה אחי
![]() AVI-איזה קורונפלקס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה אתם רציינים לוקחים סיר, שמים בו חלב מחמים מוסיפים קצת סוכר מחכים דקה וחצי ואז מוסיפים את השיבולת מערבבים עד שנראה לך טוב ואוכלים.
ואל תשכח מה הכי חשוב ! אל תאכל בשביל לחיות, תחיה בשביל לאכול (או משהו בסגנון, משפט חזק פה שיש למישהו בחתימה חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ^
אני יודע אבל בהכנה אני רוצה להוסיף עוד כמה דברים שיצא יותר טעים...לא יודע אם לוותר על זה כי זה המון קלוריות וזה טוב.. ול Panic יש את זה בחתימה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח אני בכלל שם את הש"ש, חלב,וכמובן הקינמון שיהיה טעם בתוך מיקסר ושותה את זה .....ווואלה זה טעים לי חחח ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח 200 גר' שיבולת שועל שם בקערה, קצת סוכרזית, דיי הרבה מים (שיכסה את השיבולת שועל) ועוד קצת חלב, למיקרו במשך 3 דק', מערבב קצת, עוד 2 דק' ומפזר קינמון מעל - בן זונה של דבר
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|