|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם עושים בנוגע לעניין? יש משהו למריחה שעוזר? תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שמע ...אני מדבר איתך מנסיון ומכמה רופאים שונים..איןןןןןן תרופה לזה..אי אפשר לטפל בזה..לך תשתזף זה אולי עוד יקבל קצת צבע ויטשטש...באמת צא מזה..
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להפסיק לגדול
אי אפשר להעלים אותם,הם יהיו איתך לכל החיים אני מציע לך להתחיל לאהוב אותם
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין פה מומחי עור אבל לי היו ממש בולטים ואחרי שעליתי במסה [עליתי ככה 5 קילו] והשתזפתי זה הרבה פחות גלוי לעין [היו לי סימני מתיחות כתוצאה מהרזייה מהירה]
בעקרון עדיף לך ללכת לרופא עור למרות שאני חושב שאם תשתזף זה יטשטש את זה מניסיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אחי בדר"כ סימני מתיחה זה בקטנה ומבקומות לא חסופים
וחוץ מזה זה מראה שאתה גודל .. אני אוהב את שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמה נהיו לי בין החזה לבית-שחי... איזה זין זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מהבית שחי לבייספס יש לי זה מדכא ברמות.מרחתי ואני מרוח כל מיני שטויות אבל לא יודע אם זה עוזר-אני מחכה לשזף ולראות אם זה באמת יעזור וכמובן עם הזמן הם הופכים מאדומים לסגולים ובסוף ללבנים/צבע עור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח לא להסתכל על הכותרת לא קשור...
אז ככה כאחד שיש לו הכי הרבה סימני מתיחה בפורום אני חושב כמעט בכל מקום אפשרי בגוף אני יכול להגיד לך שלא זה לא מסתדר אבל יש מה לעשות ואני לא מדבר על משחות וכל מיני שטויות קודם כל שיזוף מוריד קצת זאת אומרת לא מוריד את הסימנים אלא גורם להם להראות פחות דבר שני לפתח את הגוף כמובן קודם כל לא לעשות שינווים דרסטיים זה בכלל ופשוט עם הזמן שאתה מותח את הגוף וגודל ככה גם הסימני מתיחה עם הזמן עם נעלמים יותר ויותר ככה היה אצלי פעם זה היה ממש ממש בולט היום זה רק בולט :} לגבי אם הם יעלמו ממש אני לא חושב שזה יכול להעלם....
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה איתכם
לי יש סימני מתיחה בין הכתפיים לבייספס בשתי הידיים ויש לי גם ברגליי באזור המפשעה והארבע ראשי וזה לא מפריע לי בכלל עם הזמן זה ניהיה לבן וזהו,תיהיו שמחים שזה מעיד שאתה גודלים כמו שצריך
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|