|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בבוקר אפשר לשתות את האבקה עם חלב נכון? זה קריטי לשתות עם מים בשביל ספיגה מהירה רק אחרי אימון אני צודק?
פשוט האבקה על הבוקר עם מים ממש מגעילה אותי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אין בעיה לשתות בבוקר את האבקה עם חלב 1%!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה לא בחיטוב אז אין בעיה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רחוק מאוד מחיטוב:d לא אכפת לי קלוריות בכלל...
אני רק מסה מסה מסה.... וקבלו תיקון, התכוונתי לחלב הרגיל של תנובה (הכחול)- הוא בכלל 3% לא 5.. תודה על התשובה נערך לאחרונה על ידי KOKO16, 06-07-08 בשעה 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אתה מתכוון לחלב 3%.
אין בעיה לשתות את השייק עם חלב, העיכוב הוא מינורי, לא משהו שנרגיש. אולם, זכור כי מדובר בשומן מחי- משמע שומן רווי שלא מומלץ להגזים בו. בהצלחה וגדילה מהנה ! נ,ב אם אתה מחפש קלוריות, נסה לשלב אגוזי מלך/שקדים טבעיים/ או חמאת בוטנים טבעית ללא סוכר
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה משחק אותה אבל. מה.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על התשובה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מייסד הפורום
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
|
![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז השאלה שלי שאם כתוב טבעית אז זה ללא סוכר או שצריך להיות כתוב במפורש ללא סוכר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מייסד הפורום
|
![]() בדוק ברכיבים התזונתיים.
אם זה מוצר אמריקאי, בטבלת הערכים הקלורים רשום גם כן.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|