|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
שבוע שעבר הלכתי לישראל בודי שנמצא בדיזנגוף סנטר אז דיברתי אם הבחור אמרתי לו אני מתאמן קרוב לשנה ואני רוצה להתחיל אם אבקת חלבון אמרתי לו אני רוצה ללכת חזק על חיטוב אז הוא המליץ לי על האבקה הזאת http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=89&Page=1 עכשיו קניתי את אהבקה והוא הביא לי דף הסברים שלא כל כך הבאנתי אז עכשיו מתי אני צריך לקחת את אהבקה? רשום לי ביום שאני הולך לאימון פעמים ביום ביום שאני לא הולך לאימון פעם אחד ביום-לקחת את האבקה +פרי או סוכר ענבים או להוסיף את זה לדגנים של הבוקר מה זאת אומרת? קיצר לא הבאנתי כלום בדף אשמח אם תגידו לי מתי לקחת... אין לי כח לחכות עד ליום ראשון כדי להתקשר אליהם תודה לכולם ![]() נ.ב אני החדש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שהוא התכוון לכך שבארוחת הבוקר אתה אוכל את הקורנפלקס עם חלב וסקופ אחד של אבקת חלבון.
פעם שנייה לאחר האימון אתה שותה את השייק עם אבקת החלבון בשילוב איזה פרי שתחפוץ. (השתדל בעל אינדקס גליקמי גבוה) ביום שללא אימון רק להתשתמש באבקה בארוחת הבוקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הכל תלוי בתזונה היומית שלך.
מה שאתה יכול להיות בטוח בו, זה שאחרי האימון זה אחד הזמנים שרצוי לצרוך את האבקה. כל שאר הפעמים במשך היום---->התפריט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() לאחר האימון זה הזמן היחיד שעדיף לצרוך את האבקה , גם בגלל נוחות וגם בגלל הספיגה המהירה של החלבון בגוף + לשלב פחמימה עם ערך גליקמי גבוה כמו 3-2 תמרים או משהו כמו 2 כפיות סוכר ענבים יחד עם השייק
אבל הכל תלוי בנתונים ובזה שעדיף גם לשלב תפריט לאורך כל היום בשביל שתראה תוצאות בצורה יותר מהירה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() שמעו אין לי תפריט יומ יומי
אבל אמרו לי לשים בכלל 10 כפיות של סוכר ענבים :/ אני שוקל בסביבות ה-80 קילו.. ועוד משהו לקחת את אהבקה אחרי האימון אנאירובי או אחרי האימון אירובי כי תמיד אני מתאמן ואחרי זה רץ חצי שעה... וגם לקחת את זה ישר ואחרי זה פרי או אחרי 20 דקות ככהה ? תודה לכם אחלה פורום מקווה להשתלב פה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() :/
בבקשה עזרה.. תוטדה לעוזריםם!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תיהיה בטוח שלא תגיע למטרות שלך בלי ידע.
לך לייעוץ, או שתקרא מאמרים וכו'. אין דבר כזה "אין לי תפריט", האבקה הזאת היא לא זאת שתרגום לך לעלות במסת השריר! אתה צריך לדעת שאתה באמת אוכל נכון ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא רוצה לעלות במסה שריר אני עכשיו בחיטוב..
כאילו אין לי תפריט קבועה כל יום למשל אני אוכל ברינפלקס + חלב ארוחת בוקר ארוחת צהריים מקרונים +חזה עוף או פירה אם קציצות או אורז אם כנפייים /עוף ארוחת ערב טוסט או חביתה זה בערך.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה בחיטוב בלי תפריט?
מילא מסה עוד אפשר בלי תפריט (וגם לא כ"כ כדאי). אבל חיטוב אתה חייב לספור כל קל' שנכנסת לך לפה!
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל אין לי תפריט קבועה של כל יום מה לאכול :/
זה בערך התפריט הקבועה.. ארוחת בוקר:ברינפלקס+חלב (זה כל יום כמעט)אם לא בא לי אז חביתה.. ארוחת צהריים:מקרונים+חזה עוף/אורז+כנפיים או עוף/פירה+קציצות/אורז אדום +עגבניה ארוחת ערב:2 פרוסות של חביתה/טוסט/ברינפלקס+חלב זה בערך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז תכין תפריט קבוע בהתאם לנתונים שלך ולהוצאה הקלורית היומית.
רק כך תוכל להגיע למטרה . ממה שכתבת פה אי אפשר לעזור משום שאנחנו לא יודעים את הכמויות של האוכל.
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל מתי כדי לקחת את החלבון??...
וגם כל פעם שאני הולך למכון 3-4 פעמים בשבוע אני רץ 30 דקות... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|