|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() טוב אני מתאמן AB 4 פעמים בשבוע!
A חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 3X6 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2X8 להקפיד על טווח תנועה לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות 3X10 פלייס בזווית כנגד משקולות 2X12 יד אחורית: לחיצה צרפתית בישיבה 8*3 Pushdown 3*12 רגליים: סקוואט חופשי עם מוט 4X8 פשיטת רגליים במכונה 3X10 כפיפת רגליים במכונה 3X8 B גב: פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4X6 פולי רחב לפנים 2X10 חתירה בישיבה על כסא- פולי תחתון – משיכה לטבור 2X8 פול הובר (פשיטת כתף) בשכיבה כנגד מוט ישר 2X10 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 4X8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3X8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3X7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 3X9 ובטן בבית מה אתה אומרים זה טוב ,מחר אני מתחיל
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סבבה מה עם הטפזים והרגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אופס טרפזים שכחתי לשים, אבל יש שם רגליים!!!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי סטים אחי- תוריד תרגיל אחד מהיד אחורית זה הרבה מאוד סטים לסוג התכנית שלך, אתה לא צריך יותר מ7-8 סטים גג גג! ליד אחורית.
בגב- הייתי מוותר על אחד מהפולי רחב\לא רחב, אתה ממילא עושה מתח לכן 2 תרגילי פולי סתם יקרעו לך את הלטיס (כנפיים). כנ"ל לגבי ידיים וכתפיים- תוריד תרגיל בכל שריר כאן, הרבה מאוד סטים שריר יחסית קטן כמו יד קדמית לא זקוק ליותר מ-6 סטים בתכנית שלך, אותו דבר לגבי כתפיים(למרות שהכתפיים שריר בינוני ) -יותר מדי סטים= מתכון לדלקות.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() החלוקה שלך נראת לי קצת מוזרה. לא נתקלתי בזה לפני כן
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקנתי אתה יכול לבדוק בבקשה ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי לי אחורית ויות רמדי ליד קדמית עדיין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 1)יש לך הרבה יותר מידי סטים
2)החלוקה שלך לא טובה 3)קצת מידי סטים לרגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה חלוקה לא טוב A חזה/יד אחורית/רגליים B גב/ כתפיים/ יד קדמית אם אתה יכול להראות לי איך יותר טוב אני ישמח ! לרגליים זה בסדר בנתיים כשגוף העליון היה יותר טוב אז אני יחליף
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)נניח אתה עובד חזה ויד אחורית היד אחורית עבדה מאוד חזק בחזה וגם אחרי זה שעבדת עליה ישירות עכשיו למחרות אתה עובד כתפיים והיד אחורית עובדת חזק גם בכל הלחיצות כתפיים למיניהם לכן זה יוצא שהיד אחורית עובדת יומיים רצוף ללא שום מנוחה לכן כדי שהחלוקה תראה ככה a חזה לחיצת חזה שטוח-2x5 לחיצת חזה עליון במשקולות-2x6-8 מקבילים-2x8-10 פרפר במכונה-2x10-12 כתפיים לחיצת כתפיים-2x6-10 הנפות לצדדים-3x8-12 יד אחורית לחיצה צרפתית-2x6-8 פושדאוון-2x8-12 בטן כפיפות בטן-4-5x8-15 b גב חתירה-2x5 מתח-2x6-8 טי באר-2x8-10 פולי עליון-2x10-12 יד קדמית כפיפות מרפק במוט ישר-2x6-10 כפיפות מרפק במשקולות-2x8-12 רגל קדמית לג פרס-3x5 סקוואט-3x8 פשיטת ברכיים2x10-12 רגל אחורית כפיפת ברכיים-4-5x6-12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נערך
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אורי אני מעריך אותך אתה איש רציני!!!
את התוכנית שאצלי היתה פה באתר מצאתי פשוט שמתי 2-1 תרגילים!!! אני יראה ממה שרשמתה לי אני ישנה בתוכנית שלי תודה!
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי רשם לך תתכונית אתה או יואב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה ששינית משהו...עדיין יותר מדי סטים
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תקנתי!
אכשיו יותר טוב??? סטס-מצאתי באתר!
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() 1. הרבה הרבה הרבה יותר מידי סטים.
2. פחות מידי סטים לרגליים - תתייחס לקוואדס כמו שריר גדול (כמות סטים כמו לגב ולחזה), להמסטרינג כמו עוד שריר גדול (כנ"ל כמו הקוואדס) ולתאומים כמו שריר קטן (סטים כמו לידיים או כתפיים). 3. תוריד תרגילים לחזה ולגב מהר, אישית הייתי מחליף את הפולי עליון במתח נורמלי (אני בטוח שאתה יכול אתלט כמוך), בכלל הייתי ממקד את הגב במתח + תרגיל חתירה חופשי כלשהו. לחזה גם להוריד תרגילים, תעשה תרגיל אחד עם מוט ותרגיל אחד עם דאמבלים בשיפוע אחר או משהו, לא צריך בab להכניס עוד תרגילים כמו פלייס וזה.. תחלאס גם לידיים הייתי מסתפק בתרגיל אחד ליד קדמית \ אחורית, לכתפיים בחרת בתרגילים טובים..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|