|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לפני 3 שבועות מאסה נקייה ראשונה (אחרי חיטוב ראשון) עד סוף החורף כנראה, ואני רוצה להציב לעצמי יעדים.
בהנחה שבןאדם עם גנטיקה ממוצעת, שמתאמן טוב (יחסית למתחיל) ואוכל תפריט טוב (מאזן חיובי שמתאים לו עם התפלגות חלבון:פחמימה:שומן נכונים), כמה עליו לצפות לעלות במשקל כל חודש? מה לגבי היקף יד? כמה יש לצפות לעלייה בהיקף היד כל חודש? תודה חברים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה באמת משקיע אפילו אחרי 3 שבועות אפשר לראות תוצאות ..
זה לפחות מה שקורה איתי. אם תיתן 100 אחוז מעצמך התוצאות לא יאחרו להגיע ואתה תעלה כמות מכובדת של שריר כל חודש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה שלי היא מהיא אותה "כמות מכובדת" בממוצע לחודש למתאמן מתחיל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתחיל אז אתה תעלה יותר ממתאמן לא מתחיל ואני לא יודע כמה אבל יהיו הבדלים ניכרים.
בוא נגיד.. קילו בחודש ? נקי* אם אתה עושה כל מה שצריך ומשקיע אז קילו אני מאמין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
מיכוון אחד שמתחיל לא מבין בזה כמו אחד שוותיק בזמן שהוותיק עובד עם התוכנית שעובדת עליו הכי טוב ואוכל כל 3 שעות זה שמתחיל הולך עם חברים ואוכל מתי שאמא מגישה לו,(לא מדבר אישית לבעל האשכול הדעה היא כללית (כמובן יכול להיות מצב שאתה מבין כשאתה מתחיל אבל אין הרבה כאלה)) בכל מקרה זה תלוי ברמת המלוכלכות שאתה רוצה לעשות במסה דוגמא אני אם אני לא מעלה תשתי קילו + בחודש אני מוסיף פחמימות, אבל אני מכיר כאלה שגדלו גם רק מ2 קילו כשהם היו איזה 4 חודשיים , אז אין לי משהוא חותך להגיד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז תקרא מה רשמתי.
במידה והוא משקיע אז יהיו תוצאות טובות. |
![]() |
![]() |
![]() |