|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 364
כללי:: חייל..
גיל:: 19
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() נגיד שאני צריך בתפריט 150 גרם בשר
אז אני שוקל אותו לפני שאני מבשל אותו או אחרי ? אה,קניתי משקל מזון דיגיטלי ,היום הגיע =]
__________________
נתונים: גיל:18 גובה:1.75 משקל:81 אחוז שומן:15 חיטוב =] ![]() מי שאוכל לבד,מת לבד=Fail מי שאוכל לבד,אוכל יותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תלוי. הערכים שונים בין מבושל לטרי, אם חישבת תתפריט לפי טרי, אז 150 גרם לפני בישול, וההיפך.
בבישול הבשר מאבד נוזלים והוא שוקל פחות אחרי בישול, ככה ש150 גרם אחרי בישול זה יותר קלוריות\חלבון מ150 גרם לפני בישול. תחדש.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|