|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון הרבה אומרים לי שאני דביל שאני עובד עם fbw..
אני איתה בסך הכל חודשיים במכון וחודש עם הfbw. לפני זה הייתי עם חרא תכנית של מאמן. בכ"מ לא עליתי במשקל ואני בקושי רואה שינוי,שיניתי תזונה ואני מחכה עוד שבוע להשקל. אם אני לא יזוז לדעתי זאת התכנית לא עובדת עלי טוב. אז לעבור לab? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() יש לך שאלות מפגרות אתה שואל שאלות מפגרות אן עליך מאסה כנראאה קודם תצבור קצת מאסת שריר תעבוד כבד ותתחיל לאכול דיי לזיוני שכל תתחיל לדעת מה אתה עושה בכלל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ^
שכחנו שאתה מפלצת מאסיבית ברמות מטורפותתתתתתתתתתת |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
מישהו פה הבטיח לנו משהו לא ? לנושא: אחי כנראה הסיבה שאתה לא גודל היא בתזונה שלך ,תיהיה במאזן קלורי חיובי , וכל הזמן תגוון , תחליף לab תראה איך היא עובדת עלייה , לאחר מכן לתוכנית יותר מורכבת , וכ'ו. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא רואה שינוי היית צריך לעבור מזמן ל ab
אולי אתה לא עובד נכון עם תרגילים מורכבים,כמות סטים,חזרות?
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מישו הבטיח לנו משו? אני מביא ביקורת על בחור ששואל כל פעם שאלות מפגרת יותר מהשניה שאן עליו בכלל מאסה כל הזמן שידע מה הוא עושה בכלל.
וסליחה אתה כולה בן 14 תרגע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה לעצמך טובה גדולה ופשוט תשתוק
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() לפני יומיים הפכתי 15,וב' מה זה משנה גיל? אני עדיין נראה טוב יותר ממך חח
ולאבישי,משהו לקוי אצלך,כנראה תזונה/שינה ואולי התוכנית(פרסם אותה שנייה). הייתי ממליץ לך לדבוק בתוכנית עוד חודש-חודש וחצי ורק אז אולי תשקול החלפה(אולי לss) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() עזוב בנוגע לפותח הפוסט תתחיל לאכול ולהתאמן נכון אחרכך תחשוב עם לעבור תוכנית אתה לא יודע מה אתה עושה לדעתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אני גם שחיף,אבל פחות שחיף ממך
http://israelbody.com/showthread.php?t=55842 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() the one- צא לי מהפוסט,עלק חוזר ולא עושה באלגנים,אתה יודע שאתה על תנאי פה.
בכל מקרה,אני אוכל המון. הינה התפריט. בוקר: כוס ש"ש עם כוס וחצי חלב. ביינים:חביתה מ2 ביצים עם 2 פרוסות לחם וירק. צהריים:כוס אורז לבן לפני בישול (אחרי בישול יוצא 3 וחצי כוסות)+3 חתיכות חזה עוף\3 חתיכות עוף+כף טחינה. 20 דקות לפי אימון : 2 תמרים אחרי אימון:3 תמרים, טונה+2 פרוסות לחם+ירק ערב: 100 גרם קוטג',2 ביצים,תפוח אדמה אפוי,אבוקדו,ירק,כף שמן זית,טוסט,2 פרוסות לחם. לילה.- 200 גרם יוגורט. כמובן שפירות אני אוכל במשך היום ועוד מנשנש מהצד. זה התפריט,אם אתם רוצים ערכים תגידו אני יחשב את זה. אימונים: חזה: בנץ' פרס חופשי 8*3 לחיצת חזה דאמבלים 10*2 רגלים-לא מאמן בגלל בעיות ברכים =[ גב: חתירה 10*3 (יכול להיות מחליף למסור אבל לא בטוח בגלל הברכים) פולי לחזה 10*2 קדמית: כפיפות מרפקים עם דאמבלים 10*2 אחורית: לחיצה צרפתית10*2 כתפיים: בדר"כ עושה מילטרי אבל בגלל הברכים לחיצת כתפיים במכונה 8*2 בטן : 12*3 עם משקל. זאת התכנית. אני ישן 8-9 שעות בלילה . דרך אגב,דניאל,קוראים לי אבישב,לא אבישי,שם מוזר נכון אבל משמעות שחשובה לי חחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חזה- 4x8-10 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקולות-3x8-10 גב- מתח 3x10 פולי משיכה לחזה 3x10 אלה השינוים שהייתי מכניס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי החזה,אתה מתכוון לבנץ? ומה עם דאמבלים? כתפים-אסור לי תרגילים בעמידה בגלל הברכים אבל נראה אולי אני בכל זאת יעשה. גב: מתח אני עולה רק 2-3,זאת הבעיה. ו6 סטים לגב בfbw זה המון לא?. כבר מביא ערכים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הינה ערכים
סה"כ קלוריות: 3321 קלוריות סה"כ חלבון: 192 גרם סה"כ שומן: 106 גרם סה"כ פחמימות: 395.2 גרם סה"כ כולסטרול: 1219.3 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 18.7 גרם החלבון בכלל לא הגיוני. יוצא לי 200 גרם חזה עוף שזה 46 חלבון וזה לא הגיוני. קיצר אני צורך 110-120 גרם חלבון ביום ובערכים לא החשבתי את המעדן הפעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך ולכול מי שבמסה פה לאכל מה שבא לך מתי שבא לך כי זה כבר התחיל לשעמם התפריטים האלה...עוד במאסה?..אני התחלתי לאכל הכל ואני מתחיל לראות תוצאות סוף סוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל גם דברים מהצד..והרבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() ציטוט:
ב. לאבישי - לפעמים יש מצבים בספורט, בכל ספורט, שמרגישים דריכה במקום. זה לא סיבה להתיאש, כמו שדניאל כאן אומר, תשנה תוכנית, תזונה, כל דבר שיתן לך פוש קדימה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() חחחחחחחחח ג'אמפר מחופש לסבלימינל, זה מתכון למוטיבציה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
באמת תצא מהאשכולות האלו אבישב גבר, התוכנית אימונים לדעתי שגויה כי אתה לא מאמן כתפיים ורגליים,בעיות ברכיים זה לדעתי תירוץ,אתה יכול ללכת לרופא ולשאול אותו איך אפשר לטפל בברכים שיעבור או לשאול אותו עם אפשר להתאמן איתם, סיבה שאתה מזניח כתפיים ורגליים יכולה להיות סיבה שאתה לא רואה שינוי בגוף שלך וסיבה מאוד גדולה! לדעתי תעיף תבידוד לשרירים הקטנים של יד אחורית וקדמית מניסיון אני גם בתוכנית הזו ואני גודל מאימון לאימון. זה ידוע שבגב בfbw אתה צריך תרגיל אחד של משיכה ותרגיל אחד של חתירה. 2x8מתח 3x6 bent over/tbar יהיה דוגמא טובה לאימון גב ולא שום פול דאון[משיכה לחזה]. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|