|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אני בן 13.6 .
ארוחת בוקר: קוטג' 0.5% 2 פרוסות לחם קל (שיפון/טופו/דגנים). 2 פרוסות לחם חיטה מלאה (30 ג' פרוסה) עגבנייה ארוחה 2 : 150 ג' עופות – חזה הודו, חזה עוף, שווארמה, פסטרמה – דלי שומן. 5 פרוסות לחם קל ( ניתן להכניס כף חומוס קל במקום פרוסת לחם 1) או כוס מג'דרה. כף שמן זית עגבנייה חסה (3-4 עלים) פרי : תפוז או תפוח או אפרסמון ארוחה 3 : כוס מג'דרה או (כוס אורז + חצי כוס אפונה (ללא סוכר) + 1 פרוסת לחם קל). עגבנייה מלפפון חסה או בצל ירוק ארוחה 4 : 150 ג' שיבולת שועל לאחר הכנה. 30 ג' דגניי פייבר 1. חצי כוס חלב 0% שומן. חצי קופסת קוט'ג 0.5% שומן. יוגורט BIO דיאט 0% שומן 200 ג'. ארוחה 5 לילה ממש לפני השינה: קופסת טונה במים (130 גר'). 2 כפות שמן זית. מלפפון ירוק 2 מלפפונים חמוצים. חסה. חצי בצל סגול/אדום. ¾ כוס תירס ללא סוכר. ארוחה נוספת כאופציה ( ניתן להכניס אותה בין הארוחות) : 1 יוגורט BIO דיאט 0% שומן 200 גר' פרי 30 גר' שיבולת שועל או 50 גר' פייבר 1. לפני אימון: פרי – בננה או תפוח או שזיף או אפרסמון. אחרי האימון- (המלצה): שייק חלבונים 30-40 גרם חלבון נטו. כפית סוכר ענבים. גלוטמין + קריאטין ( אופציה בלבד). לקחתי את התפריט הזה מisrealbody.org. הוא יעזור לי ? אני שוקל 39. מטר 1.51 אחוז שומן לא יודע O_O הוא יעזור לי התפריט הזה לעלות במסה? תודה רבה לעוזרים. אם לא מישהו יכול להגיד לי מה לשפר כי אני לא ממש מבין איך הכול עוזר O_ם תודה רבה= ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ערכים?bmr?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אתה שוקל 39 אז הbmr שלך לא גבוה, תוכל לעלות במסה אם אתה מסוגל לאכול הרבה.
קוטג' חצי אחוז כבר לא מוחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אפילו לא צריך תפריט מסודר עם המשקל שלך.
מספיק שתהייה במאזן קלורי חיובי של לפחות +300 ואתה תעלה טוב,כמובן שצריך להתאמן על מנת לא לצבור שומן ולהעביר את האנרגיה לבניית שריר.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() בן כמה אתה o:?!
אתה שוקל 39 גובה 1.51 אתה עוד קטן אתה לא צריך לשמור על אוכל עכשיו אתה צריך רק להשמין יש לך אחוז שומן נמוך מאוד אני מטר 55 שוקל 60 קילו ואני במסה כמעט שוקל ואני בן 14 אם 18 אחוז בקיצור: תפריט כבד מאוד הוא טוב אבל לא בישבילך
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כה אני די קטן.
אני בן 13 וחצי =\. הבעיה היא שאני לא ממש יודע איזה תפריט יעזור לי כדאי להעלות במשקל. שאני אני יביא את הbmr שלי 1261.693 זה הbmr שלי במנוחה כללית. 1514.0316 וזה בערך כשאני מפעיל את הגוף. ואני מתאמן אני עושה 3 סטים של שכיבות סמיכה 20 בדרך כלל כול סט. מתח 3 סטים. ועוד תרגילים עם משקולות שאח שלי לימד אותי. ובקרוב אני הולך לחדר כושר =] אז רגע מישהו יכול לסדר את התפריט הזה בערך כדאי שיתאים לי ? תודה רבה וסליחה על החפירה xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה התפריט של ישראלבודי לא?..
התפריט הזה יהיה לך יותר מדי כבד, אתה גם לא תצליח לדחוף הכול ביום אחד. חוץ מזה אני תמיד אומר שזה מוקדם מדי להתחיל להתאמן בגיל 13... אפילו 15 לדעתי.. אם אתה בכל זאת נרשם לחד''כ, תבנה תפריט של 1500 קלוריות, ותצרוך מנת גיינר פעם אחת ביום . בהצלחה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|