|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() google קנו את youtube משהו שממש עיצבן אותי, אם אתם שמים לב, youtube פתאום החליטו להפוך להיות אתר צדיק ששומר על זכויות יוצרים ומצנזר חומר אסור...
עוד משהו מעניין, לכל מי שלא ידע אז התוכנה המוקרת ICQ נוצרה עלידי כמה ישראלים יהודים (אני חושב 3) אשר חיים ונולדו פה בארץ, הייתם מאמנים? בכל אופן הם החליט למכור את התוכנה לחברה אמריקאית, אני לא זוכר סכום מדוייק אבל הצליל מיליארד צילצל באוזני... בכל אופן אחד מהשולשה האלה החליט לבנות בית שכולו עשוי מזכוכית והוא מלא בגג'טים חדשניים... הבית ממוקם בשכונת סוויון ליד רמת אביב... סתם לידע כליי... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקשר לזה של הגוגל זה כבר מזמן אחי.. קנו אותם בשתי מיליארד דולר..
ובקשר לאלה של האיסיקיו - זה היה 5 חברה וכל אחד מהם קיבל 90 מיליון דולר.. יש תסדרה הזאת עכשיו מסודרים זה יאנו עליהם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שש פאק לגבי האיסיקיו כן אני יודע.
toxicity אתה יכול לעלות את הפרק הראשון לא יצא לי לראות נשמע דווקא סדרה מעניינת |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() על גוגל זה היה ממזמן לפני כמה חודשים
בקשר לicq קראו להם מירביליז עוד בזמנו... דיברתי פעם עם אחד , היה או שעדיין יש לא יודע איזה אדמין אחד משם שהיה לו מספר חדר סיפרתי ואחד דו סיפרתי בicq רגיל לא תוכלו למצוא את זה במירנדה נראה לי זה אפשרי תחפשו את הסיפרה 1 תראה שזה קיים פעם דיברתי עם אחד מהם אחלה אנשים קנו אותם עוד ב97 משהו כזה אולי לפני לא זוכר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() סוויון זה לא שכונה ובטח לא ליד רמת אביב
סביון אם כבר וזו מועצה מקומית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חדשות ישנות בנאדם... זה היה לפני כמעט חצי שנה, גוגל שילמו עליה 1.6 מליארד דולר.
אגב, אתם יודעים שהמנכלי"ם של גוגל שומרים על משכורת חודשים של 1$ ? אחרי שהם הרוויחו כמעט 100 מליון במניות חודש שעבר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() גוגל יקנו את הירח שנה הבאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Aol האמריקאית קנתה את Icq. את הפרק הראשון של הסדרה יש באתר קשת לפי מה שהבנתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הסדרה היא לא על החבר'ה האלה.
היא על איזה פורמט של תוכנית אמריקאית ונקנו ממנה זכויות. ראיתם את הפרארי שהייתה בפרק הראשון?? חלום!!
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() האדומה איי איי.. איזה דבר חלוממי
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שזה בשביל התוכנית ? דרך אגב מה הם מכרו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() בטח בשביל התוכנית, מה השחקנים האלה קשורים להייטק חחח. ומה שהם מכרו לא צוין בתוכנית רק שזו חברת הייטק וזה גם לא עקרוני כי התוכנית היא על החיים שאחרי המכירה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() ממיזמן קנו אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |