|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה בוא נריץ קצת צחוקים שכל אחד ירשום פה בדיחה קורעת או חידה קשה לפיצוח או תמונה הוא מה שמתחשק לכם אני יתחיל במשחק מילים קטן
איך אמורים במילה אחת השולחן שלי שולחני... ואיך אומרים הילד שלי ילדי.. ואיך אומרים האנס שלי הנשיא....(אנסי) יאללה עכשיו תורכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אחד הרים רגל התלהב הרים ת'שניה נפל
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ילדה בת 10 מגיעה לקיוסק ואומרת למוכר, "תביא מרלבורו אדום!"
"מה מרלבורו?!" נדהם המוכר, "את ילדה קטנה. יש לך עוד חלב על השפתיים!" "זה לא חלב", עונה הילדה, "ותביא מרלבורו אדום!"
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו.
אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא נהיה פראריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו וינקו ויכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הן נפגשות שוב. מספרת הפולניה: "ברגע שאברשקה הגיע הביתה אמרתי לו שאני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס וביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון. אמרה הרוסיה: "ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית.... פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז: ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו וביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח איזה אשכול חזק תמשיכו להביא בדיחות
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם?".
הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם". האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול?". בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." האיש בתמיהה: "באמת?! ומה עומד לקרות בה?". בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון עיראקים, ובלונדינית עם שדיים גדולים". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת: "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה?". בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון עיראקים!". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() or1515 סעמק הרגתה אותי התמונה של בר לא עושה לי טוב....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה כושי אומר שהוא מחרבן ?
"אני נמס ! אני נמס !" ילד כושי שואל את אבא שלו "אבא אפשר לשחק לך בזין ?" האבא הכושי עונה לילד :"כן אבל אל תתרחק". ילדה אחת מתלוננת לאימא שלה שכל הזמן מטרידים אותה במועדון, האימא אומרת לה "פעם הבאה שמישהו יתקרב אלייך, תשאלי אותו "איך נקרא לילד שלנו?! " והוא ישר יתרחק!" הילדה הולכת למועדון ובחור אחד מתקרב אלייה ומתחיל לרקוד איתה הילדה שואלת אותו "איך נקרא לילד שלנו?!" וההוא ישר ברח בא בחור שני מתחיל לגעת בה ולרקוד איתה הילדה ישר שואלת אותו "איך נקרא לבן שלנו ?!" והבחור ישר התרחק בא בחור שלישי מתחיל להיצמד אלייה ולרקוד איתה הילדה ישר אומרת לו "תגיד איך נקרא לבן שלנו?" וההוא לא עונה. הבחור מתחיל לשלוח ידיים ולמזמז אותה והילדה בבהלה שואלת אותו "תגיד איך נקרא לבן שלנו ?!!?" וההוא ממשיך לשתוק. הבחור לוקח אותה לשירותים מלביש קונדום ומזיין אותה... לבסוף גומר ומוציא את הקונדום הילדה שואלת אותו בנואשות, "תגיד, איך נקרא לבן שלנו?" הבחור מחזיק את הקונדום ביד ואומר"אם המניאק הזה יצליח לצאת מפה, נקרא לו אורי גלר !" חה חה חה
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אשכול טוב.
הנה כמה בדיחות כושים ועוד: איך קוראים לכושי על אופניים? גנב. איך קוראים לשני כושים על אופניים? מאפיה. איך מצילים כושי מטביעה במים? לא מצילים. איך אישה כושית תורמת למלחמה בפשע? עושה הפלה. איזה יום הכי מסובך בהארלם? יום האב. למה כושים לא יכולים להיות טייסים? כי השפתיים שלהם מתפוצצות בגובה 30 אלף רגל. למה לכושים יש כובעים כל כך גדולים? כדי שהציפורים לא יחרבנו להם על השפתים. למה לכושים יש נחיריים כל כך גדולים? ראיתם פעם את האצבעות שלהם? איך קוראים לכושי עם תספורת אפרו? מיקרופון למה לא כדאי לזרוק על מכונית של כושי אבן? כי זאת עלולה להיות המכונית שלך! מה כושי מקבל לחג מולד? את האופניים שלך. רוסיות: למה לרוסיות לא צומח שיער על הכוס? על כביש מהיר לא צומח דשא למה רוסיה כל כך נקיה? כי את כל הסרחון הרוסים הביאו לארץ. בקרוב אביא עוד בדיחות ואם מישהו נפגע אז סליחה, אני לא גזען או משהו, אלו רק בדיחות שחורות שאני זוכר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() גב' לוי מטיילת לה ברחוב הראשי של העיירה ופוגשת את הרב המקומי.
הרב: "שלום לך גב' לוי. איך את מרגישה? נכון שאני הייתי הרב שקידש אותך ואת בעלך בברית הנישואין לפני שנתיים?" גב' לוי: "כן. זה נכון כבוד הרב." הרב: "נו, וילדים יש לכם?" גב' לוי: "לא, עדיין לא!" הרב: "טוב, אני בדרכי לקבר הבבא סאלי בנתיבות. אדליק שם נר בעבורכם." גב' לוי: "תודה כבוד הרב." עברו מספר שנים והרב פוגש את גב' לוי ברחוב שנית. הרב: "מה שלומכם, גב' לוי?" גב' לוי: "ברוך השם יום-יום." הרב: "וילדים?" גב' לוי: "כן, יש לנו... 3 זוגות תאומים ועוד 4 שנולדו בודדים." הרב: "או, כמה מוצלח. ומה שלום בעלך היקר?" גב' לוי: "עכשיו הוא בדרך לנתיבות לכבות את הנר שהדלקת לנו שם." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() אחד הרבנים הראשיים טייל ברחוב, כאשר לפתע הבחין באברך שלו נכנס למסעדה סינית בצד השני של הרחוב. הרב חצה את הרחוב במהירות, ולחרדתו הרבה כשהציץ דרך החלון ראה את האברך מזמין מנה בשר חזיר ולקינוח שרימפס, ואוכל הכל בתאווה רבה.
לבסוף פרץ הרב לתוך המסעדה וקרא לאברך: "איך אתה יכול לאכול את התועבה הזאת?" האברך המופתע שאל את הרב: "אמור לי כבוד הרב - אתה ראית אותי מזמין את האוכל? ראית שמגישים לי אותו?" "ודאי," ענה הרב. "וראית באמת איך שאני אוכל אותו?" המשיך האברך. "ודאי," ענה הרב, "ראיתי אותך כל הזמן!" "אם כך מה הבעיה?" אמר האברך בשלווה, "הכל נעשה בהשגחת הרבנות הראשית!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() יהודי אחד אכל תפוח ושכח לברך עליו. כשנזכר בדבר היו לו נקיפות מצפון ולכן הלך לרב לשאול אותו איך לכפר על המעשה.
הרב ענה לו שלמחרת בבוקר יתן 50 ש"ח צדקה לאדם הראשון שיראה ברחוב. למחרת האיש קם ויצא מן הבית, והאדם הראשון שראה ברחוב היתה, לא עלינו, פרוצה. מחוסר ברירה הוא הגיש לה את 50 השקלים. אמרה לו העלמה: "אני מצטערת אבל התעריף הוא 200 ש"ח". ענה לה האיש: "אבל הרב אמר לי 50 ש"ח". ענתה הבחורה: "כן, אבל הרב הוא קבוע אז יש לו הנחה". |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |