|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אני יודע שזה ידוע, אבל אני חייב לספר לכם בכל זאת.
היום עשיתי אימון גב ודדליפט הוא חלק מהתוכנית שלי. לצערי במכון שלנו יש מוט אולימפי אחד שיושב על הסטנדים של הבנצ' פרס. לקחתי את המוט והורדתי אותו על הריצפה, אחרי שעשתי סט , הלכתי לשתות ושחזרתי ראיתי שהמאמן מחזיר את המוט לסטנדים עם בעזרת עוד עוזר. אמרתי לו שאני מאמן את הגב , הוא התחיל לשגע אותי ואמר שהמוט הזה רק לבנצ' ושאני יוצר תור ארוך בלה בלה בלה בלה. אחרי שהחזרתי את המוט לריצפה, ביצעתי עוד סט של דדליפט, אז המדריך בא ושאל אותי מה זה התרגיל הזה ואיך הוא תרגיל לגב,אמרתי לו שזה דדליפט אז הוא אמר שאני לא מבצע נכון את התרגיל, והוא לא מבין למה אני מבצע נעילה בסוף, אז שאלתי אותו איך מצבעים את התרגיל והוא עשה תנועות כמו של בנט אובר,ובנוסף טען שהוא לא ראה בחיים תרגיל שכזה, ותהה ולמה אני מוריד גם את המוט לרצפה בסוף התנועה פשוט טמטום נערך לאחרונה על ידי orsho, 03-12-09 בשעה 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: Bodybuilding its my life
עוסק ב:: מכוניות אוכל ובנות
|
![]() אל תיקח ללב לצערנו זאת הרמה של המדריכים בארץ...
![]() |
#3 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() צריך לפתוח אשכול אחד גדול וכל אחד יפתח שם את הלב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() רק אצלי בחדר כושר כל המאמנים סוסים?
כל המאמנים תומכים בכל התרגילים, מי שלא מכניס דד וסקוואט לתוכנית הוא מטומטם, תוכניות כוח זה מעולה מכון גן עדן מה אני יגיד לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו גם אני שמח לומר שגם אצלי במכון זה ככה! אחרי שעברתי למכון life and fitness בחדרה פשוט מדריכים תותחים אחד אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תשאל את המאמן שלך איפה הוא עשה קורס כדי להזהיר אנשים לא להתקרב לשם.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא רמת הלימוד שאמנם היא נמוכה זה בעיקר רמה שכלית נמוכה וליצנות גנטית הייתי אומר. עצם זה שאפשר לעבור קורס במכון וינגייט על 56 אומר משהו לא?. בכל מקרה, קצת מצחיק שהוא שואל אותך איך קוראים לתרגיל, ואחרי שהוא שומע שזה deadlift ובהחלט לא מה שהוא מכיר - bent over הוא עוד מעיז לומר לך שאתה עושה לא נכון, איך הוא יודע שאתה עושה לא נכון אם הוא אפילו לא מכיר את שם התרגיל?, מדבר שטויות במקום לחשוב," הא! אולי הוא עושה תרגיל שאני ברוב טיפשותי לא טרחתי להשכיל וללמוד מה הוא אפילו ברמה הבסיסית ביותר שזה אולי מאמר אחד שלוקח 3 דק'." בקיצור תשתין לו בפה
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
דלביוב
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אם למדריכים אין וותק לפני במכון כושר הם לא ידעו מזה דד-ליפט משום שבקורסים למאמנים לא מלמדים את התרגיל הזה.
מלמדים יותר תרגילים עממים התרגיל הכי מורכב שלומדים שם זה סקוואט.
![]() |
#11 |
|
![]() אני מצטער לומר אבל עצם העובדה שמאמנים יוצאים ככה מהקורסים זה מראה על הרמה של הקורסים.
יכול להיות שהחומר הנלמד ברמה בינונית-גבוהה אבל העובדה שהם יכולים לשים זין לקבל 60 ולעבור בלי לדעת כלום - מראה על הרמה של הקורס.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() תשמע.. זה שתקבל 60 במבחנים לא יעזור לך כי בסופו של דבר יש את המבחני גמר כאילו המעשי.
זאת אומרת שגם אם קיבלת 60 זה לא משנה למבחן המעשי אתה חייב לדעת הכל,אתה חייב לדעת לענות על השאלות שלה בדיוק כמו שהיא רוצה והתשובה כוללת את כל מה שנלמד בקורס,אתה מנתח את הכל ברמה גבוה, סתם דוגמה - למה שעושים לחיצות חזה בשכיבה עם דמבלים יש כאלה שדופקים את המשקולות בסוף ? מזה עוזר? האם זה עוזר בכלל עכשיו התשובה כוללת ביומכניקה שאתה חייב לדעת כדי לענות על השאלה....... במיוחד אם יש לך בוחנת ששמה נעמי.
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז ככה: כדי לעבור קורס אימון לא צריך להיות מדען טילים. מי שאוהב באמת את התחום ורואה בו משהו לעתיד או שהוא באופן כללי בנאדם משכיל שמעוניין לדעת יותר ממה שמאכילים אותו יהיה מאמן בעל ידע ומי שלא , יהיה מאמן ברמה נמוכה. ובאופן כללי אני צריך להגיד שבדיעבד חבל שלא ביצעתי דווקא כמה מהדברים שהמדריכים כן אמרו לי (הקפדתי יותר על חימום, שמרתי על משקלים נמוכים יותר וצורה יותר טובה של התרגיל וכו').
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מבחינתי התוצאות בשטח מעידות על הקורס. כמו שתראה רופא מזוויע ותגיד שהקורס ברמה גבוהה אבל הוא לא הקשיב ולא השקיע וזה למה הוא גרוע. עצם העובדה שקיימים מדריכים מוכשרי קורס של וינגייט או שיאים, שהם פשוט בורים מוחלטים בכל הנושא של אימון גופני מראה את הרמה של הקורסים.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התחביר של המשפט שלך לא הגיוני ואני לא קיבלתי ציון טוב בלשון ועדיין שם לב אז משהו לא מסתדר.
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() לי אישית ביום רביעי אמר מדריך שהכבד יצא בזמן שאני עושה דדליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פעם יצא לי הכבד בזמן דדליפט כבד אחושרמוטה......אבל בצורת גז
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שניכם טיפשים תכלס.
דדליפט זה לא תרגיל לגב זה תרגיל לרגליים.
![]() |
#19 |
|
![]() העניין שיותר קל למצוא מדריך שאין לו מושג מאשר רופא שאין לו מושג. קיימות דוגמאות גרועות בשני המקרים, אבל לך תשווה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קורס מדריכי כושר. | buzaglo | פיתוח גוף-כללי | 5 | 06-08-08 23:17 |
קורס מדריכי חדר-כושר | arik_mesh | פיתוח גוף-כללי | 1 | 24-02-08 22:09 |
קורס מדריכי כושר | IRON-MASS | פיתוח גוף-כללי | 57 | 21-06-07 04:06 |
קורס מדריכי חדר כושר | AAA | אימונים | 14 | 29-04-07 22:09 |