|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצליח לעמוד/לבנות תפריט תזונה תקין לעליה במאסה.
אני עובד לפעמיים משעה 7 בבוקר עד שעה 1 בלילה.. לפעמים מ 16:00 עד 3 בלילה עובד בגן ארועים יש אוכל בשפע ,אבל שוב... זה לא מסודר אני אוכל כל דבר שאני רואה וזה לא נראה לי בסדר כל כך מה אפשר לעשות במצב כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל ארוחה אחת גדולה וזהו
(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מ7 בבוקר עד 1? ואו זה כל היום וממש ממש בעייתי.
דבר ראשון אני מציע לך לקנות גיינר,יעזור לך מאוד,לשתות שייק בכמה דקות עם מאות קלוריות. דבר שני,תתעורר חצי שעה לפני ותאכל ארוחה ענקית,ממש כמה שאתה יכול,ש"ש,טונה,ביצים,קוטג',פיתות וכו. במהלך העבודה תצטרוך את הגיינר וכך איתך אורז וחזה עוף בקופסא,שאתה חוזר בלילה תאכל משהו טוב ולך לישון,זה מה שאני מציע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() היום אני הולך עוד שעה למכון בערך, אחרי זה ל3 שעות לעבודה אחת, למשמרת עד 5-6 בבוקר בבר, ואז לעבוד במסיבת אפטר באותו בר עד 3 בצהריים. פשוט מעמיסים מלא סנדוויצים.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא קל לטחון ב 6:30 ארוחה חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אין מה לעשות אחי, גם לי אין כל כך זמן...
אני בבצפר מביא איתי תמיד גיינר ופרוסות עם חמאת בוטנים ויש ימים שאני מסיים ב-8 בערב אז אני מביא איתי את הארוחת צהריים שלי בתיק בקופסא. פשוט תביא קופסאות איתך ותלחק אותם לארוחות, או שפשוט תעשה תזונה מתאימה עם האוכל שלך שיש שם, כשאני עובד בעבודה שלי זה באולך אירועים, אני תמיד לוקח משם אוכל במקום הארוחת ערב שלי ולפעמים גם צהריים, פשוט אוכל שם סטייקים, חזה עוף על האש ודברים כאלה שלא עמוסים שמן וצפים וגם קוסקוס כי הוא לא שם הרבה שמן בו.
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סנדוויצים זה הדבר. רק צריך להיות טיפה לא עצלן. אפשרי גם לקחת שייק עם ש"ש אבקה יוגורט וכו' רק חשוב מאוד לשמור בקירור, אפשר להכין חטיפי חלבון... יש המון המון אופציות רק להקדיש מחשבה ויוזמה והכל אפשרי.
![]() |
#9 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם אתם משלבים good morning בתכנית אימונים שלכם? | rosilio | אימונים | 27 | 23-07-09 14:58 |
moshe מה אוכלים אם משלבים אירובי אחרי המשקולות | Lord Wolfang | תזונה ותוספים | 3 | 08-03-08 23:28 |
משלבים דדליפט בתוכנית שלכם? | boris19 | אימונים | 15 | 05-07-07 12:08 |
בייספס - עבודה עם Barbbell לעומת עבודה עם Dumbbell | Psychopath | אימונים | 33 | 10-10-06 00:39 |