|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() הי,
כיוון שלצערי הידע שלי בבישול\טיגון לוקה בחסר, אזדקק לחברה היותר משקיעים באוכל ממני בארוחות שלהם... האם ניתן להכין שניצלים עם ציפוי של שבולת שועל במקום פירורי לחם? עיניין אותי פשוט אם זה אפשרי... בתכלס, אפשר לקחת שבולת שועל, לטחון אותה בבלנדר, לקחת חזה עוף נקי, לטבול בביצה לשים בשבולת שועל טחונה ולזרוק למחבת לא? או שהשבולת שועל תשרף מהר\לאט מידי? פעם ניסיתי את זה עם ביסלי(בתקופת מאסה) לא הלך טוב... ![]()
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org בברכה, זיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מגעיל לאללה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() יכול להיות, פשוט לא תמיד יוצא לי להכין לעצמי את האוכל ואוכלים אצלנו המון שניצלים, אז זה קצת בעייתי כל פעם להכין רק לי חזה עוף...
אז אם כבר מכריחים אותי לאכול שניצל... אולי שווה שזה יהיה שבולת שועל במקום פירורי לחם... כמה גרוע זה כבר יכול להיות?
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org בברכה, זיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה חבל על הזמן זה מאוד טעים,תוסיף לזה שזה על הצלחת שום שמיר,זה מטורף !.
יש סוג אחד של שיבולת שועל שזה יוצא בלי בעיות,ויש סוג אחר שצריך ליטחון את זה כי זה יוצא לא טוב.
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() עוד לא הבנתי..למה לא פירורי לחם וכן שיבולת שועל?איפה העדיפות?גם ככה זה כמה גרמים מה שיוצא מצופה.
בכל אופן לשאלתך,זה ייצא בסדר גמור גם עם שיבולת שועל..אני פשוט לא מבין למה אתה מתעקש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אתה יכול לנסות פעם אחת ולראות איך זה הולך, אבל למה שלא תאכל כבר שניצל רגיל? אין שום הבדל מהותי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
מתי אמרתי שאני מתעקש? סתם לנסות משהו חדש שלא יצא לי לנסות... אולי זה אפילו יותר טעים. בכל אופן, הפירורי לחם תופסים המון נפח, שבולת שועל קצת פחות... הבשר יוצא יותר נקי. מעבר לזה, אני אוהב בשר נקי, לא מתלהב משניצלים וכל הדברים האלו, תן לי בשר נקי, הכי טעים לי! אז שבולת שועל נראית לי יותר נייטרלית, בכל מקרה, זה כדי לנסות..
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org בברכה, זיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
טעמתי פעם שניצל מצופה בשיבולת שועל..זה נדבק בסדר גמור ויוצא טוב..אני אישית מעדיף פירורי לחם..יותר טעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זה נחשב כ טיגון? | RuNN12 | תזונה ותוספים | 22 | 04-08-09 22:52 |
טיגון חזה עוף עם שמן סויה | Some1FromTheHell | תזונה ותוספים | 15 | 26-05-09 15:01 |
משהו לא מובן לגבי טיגון | bundy | תזונה ותוספים | 13 | 30-07-08 14:42 |
שמן טיגון | shai_2037 | תזונה ותוספים | 4 | 16-01-08 19:30 |
שמן טיגון | sinestro | תזונה ותוספים | 2 | 26-11-07 20:41 |