|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: אומנויות לחימה
חדר כושר: אוניברסיטת ת"א
|
![]() אהלן חבר'ה, ושבת שלום.
לאחר שסיימתי את הקריאטין אקסטרים (ענבים), עברתי לסופר פאמפ 250 (ענבים). ההבדל הוא שמיים וארץ. עכשיו כאשר אני צורך אותו אני מתחיל להזיע בכול הגוף, ואני מרגיש באיי. מישהו יודע על תופעות לוואי שיש למוצר הנ"ל (אם יש בכלל), ומישהו שלוקח אותו כבר במשך זמן מסויים ?! מה שכן, אני מרגיש הבדלים ענקיים בין השניים, ושיפור בהרמת המשקל .. נ.ב. - מרגישים הבדל מיידי! חוצמזה שאיך שאתה מסיים לשתות אותו בא לך להרים ארונות, כיסאות, וכל מה שנמצא לידך. חח .. אשמח לקבל קצת חוות דעת על הקריאטין ולדעת עליו "קצת" יותר. בתודה, ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |