|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בערך 8 חודש במכון כושר
תוכנית ab עכשיו ראיתי שהחזה עליון שלי די בפיגור אז החלטתי להתחיל את האימון עם בנץ' בשיפוע האימון של החזה שלי זה בנץ' בשיפוע 3x6, בנץ רגיל 3x6 ואחרי זה פלייס עם משקולות 3x6 השאלה שלי - האם אני צריך לשלב בינהם למשל להתחיל בבנץ' שיפוע ואז לעבור לפלייס בשיפוע ואז לחזור לחזה תחתון בבנץ' או לסיים בבנץ' שיפוע\רגיל ואז לעבור לפלייס? או לעשות פעם אימון חזה עליון ופעם חזה תחתון ועוד שאלה לגב מותר לעשות יותר מ3 תרגילים לגב עם כל תרגיל זה 3 סטים? והאם כדאי לי להוסיף פרפר לאימון חזה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אולי במקום להוסיף 19 אלף תרגילים ולפצל את החזה, תתעסק בלהעלות 20-30 קילו על הבנץ'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לחזה עדיף להתחיל עם תרגילים כבדים,וכן תוסיף פרפר (12-15 חזרות).
למשל: בנץ' רגיל, בנץ' שיפוע, דאמבלים, פרפר. (ובנץ זה לא חזה תחתון...) לשריר גדול מומלץ לא לעשות מעבר ל 30 סטים. במידה ואתה ללא תוספי תזונה מרובים אתה תסתפק ב 10-12 סטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה הנתונים שלך שכבר הצלחת לשים לב לפיגור בחזה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() 71 קילו
174 אחוז שומן נמוך חלק אומרים לא לעבור את ה9 סטים חלק אומרים לא לעבור את ה12 סטים. מה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגוון
ברגע שתעלה את הסטים-חזרות יהיה לך קשה לעלות במשקלי עבודה אז ככה שפעם ב תשלב תווך חזרות גבוה למשל 12-10 ובנוגע לסטים לדעתי 9/8 סטים לחזה זה מספיק תלוי בתוכנית שלך ומה המטרה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה לגדול
אבל למשל בגב כשאני עושה 9 סטים אני מרגיש שלא עשיתי כלום אבל מצד שני אני מפחד לשרוף את השריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מה זה לשרוף תשריר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תרגילים אתה עושה בגב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
פולי עליון 3x6 מסור 3x8 פול אובר 3x6 דדליפט 1x6 נערך לאחרונה על ידי shortybugi, 16-09-10 בשעה 14:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() לא ידעתי שדדליפט זה תרגיל לגב.
קיצר יש לך הרבה שטויות לא במקום, ואתה שוקל 70 קילו, כל הגוף שלך בפיגור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() כמה אני צריך לשקול?
ומה צריך לשנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לפני הכל יש מאמר חדש באתר על חימום לפני אימון אני ממליץ לך לקורא אותו.
ואולי תנסה להוסיף משקל בתרגילים אם אתה אומר שזה קל לך... אתה יכול גם להוסיף או במקום המסור לעשות בנט אובר זה תרגיל מצויין ובמקום פולי עליון תנסה לעשות מתח עם משקל עלייך אם אתה יכול |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה בנט אובר. התבלבתי בין פול אובר
התחלתי לא מזמן לעשות מתח עם משקל 7.5 קילו אבל יותר בקטע של חימום. להוסיף את זה כתרגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה ab?
בוא אני יגיד לך איך האימון גב שלי דדליפט 1x6 בנט אובר 3x6 מתח 3x8 ופולי עליון באחיזה צרה 2x8 אם אתה רוצה במקום הפולי תעשה את פולאובר בקשר הדדליפט זה כבר תלוי בך הוא לא חייב להיות באימון של הגב אני עושה אותו באימון של רגליים אבל ביום של רגליים אני עושה גם גב בקשר לחזרות אני עושה בין 5-8 ולפעמים אני עושה אימון עם תווך חזרות של 10-12 בסך הכל תגוון עד שתמצא מה טוב לך ותראה התקדמות והכי חשוב אם אתה רוצה לגדול לא יעזור לך האימון אם לא תאכל כמו שצריך (תאכל יותר קלוריות ממה שאתה מוציא ביום) נערך לאחרונה על ידי Dim_A, 16-09-10 בשעה 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי אותך
תודה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף גבר
תנסה להציב לך מטרות ככה זה יעזור לך להתקדם כי אתה יודע מה אתה רוצה בקשר לחזה אם אתה מרגיש פיגור תנסה להוריד תרגיל בחזה ולהתרכז יותר בבנ'ץ פרס ולנסות לעלות במשקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() הורידו את המשקולת לכיוון החזה באחיזה רגילה, כשהמשקולת נחה על החזה, בזהירות שנו את האחיזה לאחיזה הפוכה
האחיזה צריכה להיות רחבה יותר מדחיקה רגילה כדי למקסם את העבודה על החזה העליון ולהוריד למינימום את העבודה על היד האחורית שימו לב שבדחיקה למעלה יש לייצר מעין קשת שמביאה את המשקולת מעל לאיזור הראש, זה מבטיח עבודה מדויקת יותר על החזה העליון מידע יותר מפורט כולל תמונות יש ב: bod.co.il נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 22-09-10 בשעה 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
איזה גרוע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() תנסה ותבין. התרגיל מבוסס על מחקר גדול שנעשה על תרגילי חזה עליון. התרגילים הסטנדרטים על ספה משופעת עובדים בעיקר על כתפיים. התרגיל הזה מנטרל את עבודת הכתפיים וממקד בחזה. חבל שאני לא יכול להעלות תמונות עם הסברים כרגע
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי פולי עליון | lironsD | פיתוח גוף-כללי | 1 | 26-11-08 19:48 |