|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.
אז ככה, כבר כמה שנים יש לי את הדבר הזה ואין לי ממש מושג מה זה. כעיקרון הבנתי שזה יכול להיות שלוש דברים: גיני, חוסר במסת שריר או סתם שומן. גם הבנתי שאם זה גינו אז רק ניתוח יעזור. אבל משהו פה לא מסתדר לי.. יש לי סיבה למה זה גינו ולמה זה לא. דבר ראשון הנתונים שלי הם: גיל: 17 גובה: אני מניח בסביבות ה-174-177 לא ממש בדקתי. משקל: 67.5 עכשיו לפי המשקל המצב תקין ולא נראה לפי המשקל שיש לי הרבה שומן, אבל הדבר הזה לא יורד.. לא נראה לי שאני צריך לעשות חיטוב למה אין לי לאן להוריד, כלומר המשקל שלי די מתאים לגובה וגיל ואם אני יוריד זה ייראה מוזר. עכשיו אם וזה סתם שומן אז מה יוריד את זה? חיטוב או מסה? ואיך בכלל אני ידע איזה מהם הדבר הזה? אני אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם למה די נמאס לי מהחרא הזה שתקוע אצלי כבר כמה שנים. ואגב אין לי כמו שרואים בתמונות המוגזמות האלה מהאינטרנט.. אם צריך תמונה רשמו אני יעלה. תודה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן | ShaperXYZ | פיתוח גוף-כללי | 27 | 07-02-10 08:44 |
ירידה באחוזי שומן ושמירה / עלייה במסת שריר | dror22 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 19-12-09 04:15 |
לעלות במסת שריר ולהשאר באותו אחוז שומן , אפשרי או לא?! | s2don | אימונים | 37 | 06-04-09 22:15 |
שאלה: הורדת שומן+ עלייה במסת שריר | snir55 | אימונים | 8 | 30-11-08 16:39 |
עלייה במסת שריר וירידה באחוזי שומן | Jackie | תזונה ותוספים | 10 | 24-10-06 21:51 |