|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה=] לא מזמן בעטו בי לא כצורך וללא סיבה וחזרתי לעדכן..
אז אני היום מטר 173 על 93קג בסביבות ה14אש היקף יד 41.5 , בקרוב עובר לגור עם אישתי בארהב ושם אתחיל את החיטוב המיוחל. אודה לתגובת מחבריי האמיצים והוותיקים ![]() http://www.siz.co.il/my/m0tzokmngdrk.jpg ופה תמונה להשוואה כשהתחלתי להתאמן לפני 9 חודשים 64קג - בגיאומטריה " גופה ". http://www.siz.co.il/my/e2ojy2njtmik.jpg נערך לאחרונה על ידי Jack4D, 27-07-11 בשעה 02:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תותח אחי נראה מסיבי בהרבהההה כל הכבוד לך באמת עשית וואחד שינוי! :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טווווווו אווווווב איזה שינוי ל9 חודשים. אני בזמן הזה עליתי מ67 ל83 גם על אותו גובה.
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() לא עובד התמונות :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מתנצל אחי ולעוד אחרים שרצו להגיב ולא ראו את התמונות...
![]() Uploaded with ImageShack.us וזאת התמונה של תחילת האימונים לפני תשעה חודשים ... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() הולי שיט! מגיע לך המון כבוד. אהבתי מאוד את החזה גם כשהייתה שחיף הוא היה טוב יחסית לבחור רזה. אני מבין שהחזה השריר החזק אצלך? גב מרשים ביותר. מה נסגר עם הידיים?? או שזה סתם בגלל הפוזה.?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהזווית לא מחמיאה (לפני כארבעה חודשים שירדתי ל10% היה לי 39היקף והיה נראה יותר גדול מעכשיו אז כה שזה לא מדאיג אות , קח זווית אחרת לשיפוטך - והמון תודה על הפרגון.. ![]() Uploaded with ImageShack.us באמצע חיטוב שעבר ![]() Uploaded with ImageShack.us נערך לאחרונה על ידי Jack4D, 27-07-11 בשעה 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כתפים מרשימות טרפז צריך קצת שיפור לפי דעתי והידים טובות אבל אתה מסוגל ליותר אחי ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() כל אחד מסוגל ליותר. העיקר שהשינוי שהוא דפק מרשים מאוד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להמחשה תוכל להבחין בהם בתמונה ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/829/51738353.jpg/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שעיוותת קצת נתונים, למה גם עם חומרים לעלות 30קילו שרובו שריר [14אש] ב9חודשים זה לא הגיוני ..... מה גם אתה בהחלט לא נראה בחור שהוא 20קילו מעל לגובה שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שבטוח שהמשקל שלי הוא כמו שרשמתי בנתונים , בסופו של יום עשיתי שינוי מקצה לקצה. תודה לך על הפרגון. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() סוס אחי
![]() בן כמה אתה שאתה כבר נשוי? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לך,בהצלחה בהמשך :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא יצא אפס .
אתה באמת לא נראה כמו מישהו ששוקל 93 ק"ג על 173 . אנשים על 177-78 ששוקלים 80 קילו נראים פי 2 ממך בגודל . נכון שזה אינדיבידואלי , אבל עדיין ... אתה ממש לא 14 אחוז שומן. לאנשים בפורום אין מושג בשיט בהערכת האחוזי שומן.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי באמת כל הכבוד על השינוי...מאוד מרשים !
לגבי אחוזי שומן, 14 אחוז גם בתמונה של החיטוב לא ניראלי שהיית.... הנתונים באמת לא ניראים ריאליים, אבל לא ראיתי ת'רגליים, אז אני לא שופט. בכל אופן אחי, עלה והצלח, כל הכבוד !!! ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סתם עדכון.... | ADamL | גלריות הגולשים | 7 | 10-08-09 18:25 |
עדכון | TheGift | גלריות הגולשים | 22 | 10-04-09 20:24 |
עצה מחבריי הפורום הנכבדים :p | adirsommer | פיתוח גוף-כללי | 18 | 01-11-08 21:44 |
עדכון שלי כפי שהבטחתי עדכון-כל הגוף. | Crocker | גלריות הגולשים | 9 | 28-02-07 20:10 |