|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז שוב, אני פעם ראשונה בחדר כושר. בן 17.5 1.89 שוקל 75.
המטרה היא להתחזק וגם כמובן מבחינת מראה (מסת שריר) הנה התוכנית: חזה: לחיצת חזה כנגד מכונה- 4x10 פרפר במכונה 3x10 גב: פולי רחב לפנים 4x10 חתירה כנגד מכונה 3x10 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 4x10 פשיטת רגליים - 3x10 כפיפות רגליים 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה 4x10 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3x10 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות 3x10 כפיפות מרפקים במכונה 3x10 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כגד חבל 3x10 פשיטת מרפקים במכונה או הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש 3x10 בטן: 2 תרגילים לפי בחירה אישית 3 סטים בכל אחד 12-15 חזרות בכל סט איך היא? להוסיף\להוריד סטים\חזרות? אם כן איפה וכמה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() יותר מדי תרגילים עם אפס תרגילים חשובים ומורכבים עם משקולות(חזה,כתפיים, רגליים, גב)
בfbw עושים תרגיל אחד מקסימום לידיים, ועדיף תרגיל אחד לשריר גדול(אבל תרגיל מרכזי) תוכנית טובה לדוג': סקוואט לחיצת חזה כנגד מוט לחיצת כתף עם מש' יד מתח בתוספת משקל/חתירה כנגד מוט יד קדמית כלשהי לחיצה באחיזה צרה/מקבילים בתוספת משקל ליד אחורית תרגיל אחד לבטן
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זה כנגד מוט ? אני מכיר כנגד מכונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל להכיר כנגד מוט חבוב
מכונות לא יביאו אותך לשום מקום |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() למה לא? מה ההבדל בעצם?
ומה אתה אומר על התוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הנתונים שלך
אתה דיי רזה וגם מתאמן מתחיל לכן אתה צריך תכנית מסה בכל הכח כלומר ss המשלבת תרגילים כבדים שיעזרו לך לגדול במהירות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז תן דוגמא לתוכנית במקום לדבר באוויר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה שלי היא ממש לא להיות מר עולם, אני לא רוצה להתחיל עם תרגילי מוט וכל זה, בסך הכל קצת להתחזק ולהגדיל מסת שריר....
למטרות האלה התוכנית מספיקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|איך התוכנית הזאתי? | OHADXXX | אימונים | 1 | 19-12-10 13:10 |