|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אני מתאמן כבר כמה שנים אבל תמיד היו לי הפסקות ארוכות ואז חזרות ארוכות..
עליתי המון במסה ואז עליתי בשומן וירדתי במסה וירדתי בשומן והיו לי המון ירידות ועליות מבחינת שרירים ושומן. עכשיו חזרתי ואני מתאמן כבר חודשיים רצוף מאוד חזק ואני רואה שיפור ותוצאות ממש מהר. התחלתי לקחת אבקת חלבון והבנתי שצריך לקחת ישר אחרי האימון ובבוקר כשקמים משינה. (למרות שחלק אמרו לי שצריך לפני השינה). עכשיו מה קורה אם אני קם משינה וישר הולך למכון? בדרך כלל אני קם לקראת צהריים ובגלל בעיה של זמן עם עבודה אני הולך למכון. אז מה לעשות? לקחת איך שאני קם, להתאמן, ואז לקחת שוב? או שלוותר על אחת מהפעמים?? חשוב לציין שאני אוכל ארוחה וחצי ביום.. תמיד אני אוכל ארוחה אחת ממש גדולה ללכל היום ואולי עוד איזה ארוחה קטנה ופה ושם כמה נשנושים אז הצריכת חלבון שלי מארוחות היא על הפנים. בקיצור מי שיכול לעזור לי ולייעץ לי איך לקחת את החלבון מתי וכמה אני ממש אעריך את זה. אני שוקל 86 ק"ג ובגובה 1.92. תודה רבה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יקרה כלום אם תיקח את האבקה במועד אחר.
הכי חשוב שלפני האימון תכניס קצת פחמימה לגוף ולא תגיע על בטן ריקה . בכל אופן בלי להיכנס יותר מדיי לעניין התזונה ,יש מספיק מאמרים בנושא,אם אתה לא מקפיד על מספיק כמות חלבון וצריכה קלורית נכונה,אז לדעתי חבל על ההשקעה . |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי כמויות צריכה של n-large 2 | kfirb | תזונה ותוספים | 2 | 02-03-11 10:30 |
שאלה לגבי צריכה של חלבון אחרי אימון | DannyC | תזונה ותוספים | 3 | 28-07-10 08:26 |
דחוף- שאלה לגבי צריכה של מוצר שנקרא dren | Supergirl | תזונה ותוספים | 3 | 11-08-08 21:47 |
שאלה לגבי צריכה של מוצר pre ו- post ביחד | erezg | תזונה ותוספים | 1 | 23-02-08 13:19 |
צריכה של מעל 30 גרם חלבון לאחר אימון? | ohad77 | תזונה ותוספים | 19 | 14-12-07 00:08 |