שווארמה - עגל או הודו?
כידוע, שווארמה, כל עוד זה לא בא עם תוספת של צ'יפס ומטוגנים, וטונות של חומוס וטחינה, זה יופי של מקור לחלבונים.
אבל שתי שאלות מטרידות אותי:
חשוב לי מאוד שמה שאני מכניס לפה זה לא משהו מפוצץ בשומן, עכשיו אם זה שווארמה הודו, אני יודע שבשר הודו זה בשר רזה.
השאלה מה קורה עם שווארמה עגל? יש הבדל רציני בכמות השומן בבשר בקר לעומת בשר הודו?
שאלה שניה: נגיד אני מזמין שווארמה בצלחת, ככה בלי שום תוספות מזיקות כמו צ'יפס וטחינה, עדין יש את הפחד שהם דוחפים לשם מלא תוספות שומן.
אם אני אומר למוכר לא לא להכניס לי תוספת שומן(מהאלה למעלה שהוא תמיד חותך לך איזה נתח ודוחף לך), אני יכול להרגיש בטוח? זאת אומרת, בלי התוספת שומן הזאת שנהוג לדחוף לכל מנה, הבשר לא אמור להיות עתיר שומן במיוחד כן?
|