|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: גראפיקאי
עוסק ב:: אומנויות לחימה,גראפיקה
|
![]() שלום לכם ,
התחיל קצת להטריד אותי כל הקטע שאני רזה .. הזרועות שלי בידיים כאלה דקות אני בן עוד מעט 15 מטר 74 בערך שוקל 44-47 משהו כזה בדקתי לפני כמה חודשים (ואני מאמין שעליתי אז בגלל זה אני אומר בערך) אגב אני רוצה לציין שאני מתאמן סטים , ומשקולות (כל אחד 4 קילו) כבר למעלה מחצי שנה אבל עדיין זה לא ממש חשוב אם אין שומן בגוף. מלבד זאת אני מתאמן ועוסק בעוד אומנות לחימה קראטה שזה גם פעילות לגוף יחסית (3 פעמים בשבוע האומנות לחימה) .. ככה שאני עושה הרבה ספורט .. אני בתת משקל אני רואה ואני כל היום מחפש באינטרנט על זה קצת מידע איך לעלות במשקל על הקלוריות וכו' כנראה יש לי חילוף חומרים מהיר אם זה ככה .. שמעתי גם משהו על גנטיקה יכול להיות אבא שלי היה פעם שהוא היה צעיר רזה אבל לא כמוני יותר "שמן" ממני .. אבל עכשיו הוא מפותח בכלל ובכלל לא רזה .... מה יש לכם להמליץ לי ? קראתי פה על אבקות וכו' תוכלי לתתת לי יותר פרטים או יותר עזרה ? אשמח תודה . נערך לאחרונה על ידי Only, 29-04-12 בשעה 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קצת יותר פרטים תודה ...
כתבתי דיי הרבה אני חושב .. אז אני צריך יותר מידע על הכל .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא הכל אל תחפף
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() על מה אתה עוד צריך מידע? על הגיינר? איך לעלות במשקל?
תקרא את זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 אם לא תבין משהו תשאל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל זה תקף גם אליי ?
מבחינת המשקל שלי וגובה וגיל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקף לכל האנושות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה אני יעביר על זה עכשיו קריאה מעמיקה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי קראתי הבנתי אני מתחיל לסדר לעצמי תפריט יומי טוב עם כמה ארוחות טובות כולל ביניים עם קלוריות טובות
יש אבל איזה ויטמין שפותח את התאבון ? או איזה אבקה אתם ממליצים משהו לעלייה במסה משהו טוב באמת וקצת להסביר לי עלייה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא שמעתי על ויטמין כזה, אבל תכריח את עצמך לאכול או שתישאר רזה.
בשביל לראות תוצאות צריך לעבוד קשה וכן, זה אומר לאכול גם אם לא רעבים ולהתאמן חזק ולישון טוב זאת אבקה מומלצת http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 אתה יכול להסתכל באתר של החנות ולראות עוד גיינרים אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
במדריכים שקראת יש הוראות מאוד ברורות איך להרכיב תפריט טוב. זה לא מסובך כמו שאתה חושב,גם אם יש תקלות בתפריט,אתה עדיין תעלה איתו,במשקל 44 קילו לא צריך תפריט מטורף(מבחינת הכמות קלוריות). אם קשה לך מבחינת האוכל,תוכל להיעזר בגיינר(אבקה לעליה במסה)ש" nesiha הוסיפה,החברה הנ"ל מעולה וכרגע היא מבין הנמכרות בארץ ובארה"ב. אם אין ברשותך מספיק כסף לרכוש אבקה,תוכל לעשות לך שייק "נוסח בייתי" משיבולת שועל שנותן לך בוסט של פחמימות,תעשה חיפוש קצר בפורום ותראה הרבה סוגים של שייקים מאולתרים שהגולשים המליצו. לגבי ויטמין...צר לי אין אחד כזה,לויטמינים יש מטרה אחרת בגוף,בינתיים הם לא עושים אותנו רעבים ![]() אתה מוזמן להרכיב תפריט,אפילו בסיסי מאוד,ונעזור לך לשפר אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד
בדקתי את הbmr שלי הוא 1500 אז זאת אומרת שאני צריך לאכול ביום יותר מהקלוריות האלו ? כי חישבתי הכל ועד ארוחת הצהריים כולל ארוחת צהריים זה בנתיים 1300 קלוריות (בכללית לא ספציפית להיום) לא כולל ארוחת ערב,ולילה מה שלא חישבתי זה אם אני עושה אימון אם משקולות/הולך לאומנות לחימה שאני עוסק בה הם משפיעים גם בכמויות על הקלוריות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עלייה בתפקודי כבד, שאלה | RoyGush | פציעות ספורט | 5 | 11-03-10 18:54 |
עלייה במסה ללא עלייה באחוזי השומן בכלל | POPOIUY6Y | תזונה ותוספים | 5 | 20-10-09 20:38 |
שאלה|עלייה במשקל | yishai | פיתוח גוף-כללי | 7 | 12-02-09 00:18 |
שאלה|עלייה במשקל | Giovanni | תזונה ותוספים | 1 | 04-10-07 20:49 |
האם עלייה במסת שריר מבטיחה גם עלייה בכוח? | doodi71 | אימונים | 13 | 09-09-06 11:41 |