|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() לאחר שנה שלמה שאני משתמש בסאקוני שאגב זאת הייתה אחת הקניות המוצלחות ביותר שלי... בכל מקרה הנעליים נשחקו כליל והגיע הזמן להחליף, אני כבר שנתיים ברצף עם סאקוני ולא מתחרט בכלל.
ראיתי עכשיו את הדגמים החדשים של ברוקס pure project והם נראו לי די מעניינים, במיוחד הגרסת שטח שנראית חזקה במיוחד. המליצו לי גם על גרסת השטח החדשה של סאקוני שגם היא ברמה מאוד גבוהה ואיכותית. כמו כן, יש את הדגמים החדשים של נייקי ואדידס שאותם אני אישית פחות אוהב, ואסיקס שאף פעם לא יצא לי ללבוש ואני די מפחד לקנות ולהתאכזב. בעיקרון אני מחפש נעל שתתאים לשטח-כביש. אם זה עוזר אני רץ בשבוע ממוצע 40-50 ק"מ, כאשר אופי הפעילות הוא בד"כ עצים. המלצה מישהו?
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לקראת שבוע המרתון: התוספים שיעזרו לכם לשפר הריצה | zivgin | תזונה ותוספים | 0 | 22-03-12 12:39 |
כאבי גב תחתון בזמן הריצה | dspdsp | פציעות ספורט | 0 | 23-03-10 19:07 |
שאלה| לאחר הריצה יש צורך בצריכת חלבונים כגון טונה? | yakir-11 | פיתוח גוף-כללי | 17 | 11-04-09 19:35 |
חישבות הריצה בתקופה של העלאת מסה... | omer1789 | אימונים | 10 | 02-02-08 19:23 |
עזרהה נהיתי איטי בריצה מה לעשות כדי להגביר את מהירות הריצה | itaiprz1 | אימונים | 7 | 13-11-07 16:21 |