|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, יש לי בתכנית 3 תרגילים לגב:
דדליפט, מתח ומסור. בכל התרגילים (גם שאינם תרגילי גב) אני מתקדם יפה, פרט למתח. אני תקוע כבר כחודשיים ולא מצליח לעבור את ה-5 חזרות ב-3 סטים, אני משתמש במשקל גוף בלבד. אחרי 4-5 עליות מרגיש שאני פשוט לא מסוגל יותר. איך מתקדמים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך לעשות מתח ותאכל כמו בן אדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 99% שאתה עושה משהו לא טוב, תזונה או אימונים לא נכונים.
במתח מתקדמים מאוד מהר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מתח זה התרגיל שרוב האנשים יתקעו בו הכי הרבה בלי עזרה מושכלת. הייתי מציע לך לעשות פעם בשבוע אחת מהווריציות האלו, אתה יכול לעשות רוטציה בינהם סט מקס' חזרות מתח ואז 5-10 חזרות של זה http://www.youtube.com/watch?v=LyKPdBDOuHM בסופר סט לעשות סט של מקס' חזרות מתח, יורד נח 10 שניות עושה עוד 3 חזרות לעשות 20-30 שניות החזקה סטטית למעלה במתח, לרדת, 10 שניות מנוחה ואז מקס' חזרות כל פעם 4-5 סטים, דקה וחצי מנוחה בין הסטים, אגב אתה יכול לעלות לפה את התוכנית שלך אולי אתה לא נח מספיק, בעיקרון אם תעשה את זה ואחרי זה עוד תרגיל זה מספיק ויותר
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() הומי - תודה רבה, אני אנסה.
אני לא מרגיש שמנוחה זו הבעיה, בשאר התרגילים אני מרגיש טוב ויש התקדמות גם במשקלים. השאלה איך לשלב את זה בתכנית - לוותר על המסור? זו התכנית: A דדליפט 2x5 מתח 3xmax מסור 3x10 פרס 3x5 הרחקת כתף 3x10 חתירה בעמידה 3x10 לחיצה צרפתית 3x10 B סקוואט 3x5 כפיפות ברכיים בישיבה 3x10 בנץ' 3x5 פרפר בשכיבה ללא שיפוע (משקולות) 3x10 לחיצת חזה שיפוע חיובי (משקולות) 3x10 כפיפת מרפקים מוט ישר 3x10 בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() גרביטרון יכול לפתור לך את הבעיה יופי אם יש לך במכון.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה עם המתח | avishav1 | אימונים | 4 | 26-05-12 12:23 |
המשחק מחשב הכי טוב | DMX | פיתוח גוף-כללי | 26 | 26-01-07 18:45 |