|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה דווקא 6 סטים ולא 9 לשריר קטן?
למה דווקא 9 ולא 12? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואני שואל למה לא 2-3 סטים באימון?
ככל שתעבוד כבד יותר ובתנועות מורכבות על השרירים הגדולים כך תקטן כמות הסטים שתצטרך לבצע על השרירים הקטנים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה?
לא הבנתי בגרוש. אני אמקד את השאלה.. אם אני יעבוד 12 סטים בab על שריר גדול באימון שיערוך לא יותר משעה ו20 יהיו תוצאות טובות יותר מאשר אם אני יעבוד 9 סטים על שריר גדול ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() פרט נמק והסבר...
אם הבנתי נכון, אתה מתכוון למה בab נותנים 6 לקטן ו9 לגדול ודוגמא... בקיצור, זה דבר משתנה בין תוכנית לתוכנית וזה לא חוק... זה תלוי ב1001 דברים... לדוגמא: עצימות האימון, חלוקה, האם השריר עבד בתרגילים אחרים, זמן ההתאוששות,ותק המתאמן ועוד... לדוגמא החלוקה שלך היא A-חזה כתפיים יד אחורית B-גב יד קידמית ורגליים. אז בa לדוגמא, עשית 9 סטים לחזה שהיד האחורית עובדת בו חזק(ואם יש לך מקבילים בתוכנית אז עוד יותר...), ואז כתפיים שגם פה היד האחורית עובדת, ואז עוד יש לך 6 סטים ליד אחורית... בקיצור... זה תלוי אם אתה מפעיל את אותו השריר בעקיפין באותו אימון. ברור שזה תלוי בעוד הרבה דברים שהזכרתי מקודם... בקיצור חפרתי לך בשכל, אם עדיין לא עניתי לך על השאלה שאל שוב מה שלא עניתי לך ואני אשמח לענות אם אדע..
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני נותן בab שלי 6 סטים לגדול, 3 סטים לקטן. לא יודע איך אתם מסוגלים לעשות 9 לגדול ו6 לקטן.
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ו-LoveStone בקצרה ככל שהעבודה שלך כבדה יותר ככה כמות הסטים קטנה, אם אתה מפיק תועלת מעבודה קצת יותר קלה וכמות סטים גדולה יותר אין שום סיבה שתפסיק.
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
כל סט לכשל... יש מצב זה פוגע?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קיצר אתה צריך לעשות סקווטים חופשיים.
וקצת דדליפטים זה יסדר לך את כל הגוף עד החזה וגם קצת מעל.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בab
ועושה 9 לשריר גדול וגם לשריר קטן זה בסדר ?! זה פעם ראשונה שאני שומע שבab עושים לשריר גדול 9 סטים ולשריר קטן 6 :| בבקשה תגידו לי אם איך שאני עושה זה בסדר (9 גם לגדול וגם לקטן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
B-גב יד קידמית ורגליים. לא משלב עבודה קלה. טוב אני סיימתי עם התוכנית הזאת אבל בכל מקרה מעניין אותי מה הנזקים שיכולים להגרם אם בכלל יש כאלה..
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
ולא הגעתי לטווח חזרות של מתחת ל8... עבדתי בטווח חזרות של לא פחות מ-8 ולא יותר מ12..
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אוקע אז הקטע.. שאני עושה 12 סטים לשריר גדול.
9 לקטן. ואני משקיע בכל סט את המקסימום שבמקסימום! זאת אומרת, שבכל סט ה2חזרות האחרונות שלי תמיד הם קשות מאוד אבל אני מצליח אותם. מתאמן שנה פלוס מינוס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם היית משקיע באמת את כל הכוח בכל סט
אז לא היה לך כוח לעשות 12 לגדול ו9 לקטן זה כל הקטע שאומרים לעשות 9 לגדול בשביל להשקיע את ה90 אחוז שלך בכל סט וסט אם אתה עושה לשריר גדול 12 אז אתה מראש מעריך תמשקל שאתה עושה ולא מגיע ל90 אחוז תנסה לוותר על תרגיל אחד בחזה תעשה 3 תרגילים ותראה שהמשקלים יעלו מן הסתם . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|