|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות כמות מסוימת של בשר או הודו לבשל אותו במחבת לשקול ולהקפיא אותו אחרי הבישול
וכל פעם להוציא מנה מוכנה שכבר שקלתי ולהפשיר במיקרו ממקום שכל פעם אני צריך להפשיר ולחכות ולשקול ולבשל שזה לוקח לי לפעמים הרבה זמן במיוחד שאני לחוץ בזמן חוץ מזה עוד משהו חשוב האם הערכים של המוצר נשארים אותו דבר גם אחרי התהליך הזה? אני מאמין הטעם לא יצא כמו שהוא טרי אבל בקטע הזה לא מפריע לי . |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עם איזה שמן הכי טוב לבשל ולטגן? | i.sh. | תזונה ותוספים | 7 | 07-02-13 15:12 |
שיבולת שועל,חובה לבשל? | JuJitsu | תזונה ותוספים | 9 | 27-01-13 03:23 |
תגידו חייב לבשל את השיבול שועל? | DB557 | תזונה ותוספים | 2 | 19-04-08 15:26 |
למה לבשל ש"ש שאפשר לאכול ישר מהקופסא? | יונתן מהמעלית | תזונה ותוספים | 8 | 15-04-07 00:41 |
הלבן שנוזל כשאני מבשל את החזה עוף? | Rm3 | תזונה ותוספים | 11 | 19-01-07 14:32 |