ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-08-13, 03:30   #1
erezg400
חבר מתחיל

ברירת מחדל התייעצות לגבי כמה נושאים שחשובים לי

שלום לכולם,
אני חדש בפורום והייתי שמח לקבל עזרה בכמה נושאים, תודה מראש לעוזרים .
קודם כל, אני בן 18 ושמונה חודשים. משקל: 64.2 ק"ג. גובה: 1.76 מטר.

שאלה 1:
אני לא סגור מה אני צריך לעשות קודם - חיטוב או מסה, אשמח לקבל תשובה מפורטת בנושא זה.

שאלה 2:
האם אפשר לפתח גוף טוב גם דרך אימונים ביתיים? - אני פשוט אוהב את השקט שלי בבית ואני פחות אוהב את הרעש במכון וכל זה.

שאלה 3:
יש לי תכנית אימונים ביתית שאיתה אני עובד כבר חודש וחצי ורציתי שתייעצו לי מה לשפר (אם בכלל):
שכיבות סמיכה - 5*15.
בטן - 20*5.
משקולות (4 ק"ג):
חזה (פרפר) - 15*4.
לחיצת כפתיים - 15*4.
יד קידמית - 15*4.
יד אחורית - 15*4.
לקראת הערב אני עושה אימון ריצה - 5.5 ק''מ בקצב טוב.
לאחר מכן עושה כמה סטים של מתח (כמה שאני מצליח) על מנת לשפר את הגב.
יש לציין שלפני חודש וחצי לא היה לי טיפה של שריר בגוף וכעת יש מבנה יפה וטוב.
השאלה שלי אם אפשר לשפר את האימון במסגרת האימונים הביתיים ולראות שיפור רב יותר בתוצאות.

שאלה 4:
אני אוכל בדיוק מה שצריך לפני אימון ולאחריו. השאלה שלי אם אני צריך להיות בגירעון קלורי בסופו של יום או לא?.

שאלה 5:
התחלתי להקפיד על אוכל בריא והפסקתי לשתות מתוקים ולאכול חטיפים וכל זה. רציתי לשאול אם מותר לי לפעמים לאכול בחוץ ואם זה לא יהרוס לי?.

שאלה 6:
אני לא ממש שמן ובכל זאת הציצי שלי די בולט? מישהו יודע איך אפשר להעלים את זה?.

שאלה 7:
איך אני משיג לעזאזל ריבועים בבטן?.

תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה,פשוט זה ממש חשוב לי, יבורכו העוזרים!

ארז.
erezg400 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-08-13, 04:24   #2
dani_katz
חבר פעיל

כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
שלח הודעה דרך MSN אל dani_katz

שלום ארז, כמה דברים:
1. לפי הגובה והמשקל שלך ובנתון שהחורף מתקרב עוד חודשיים בערך ומתחילים ללבוש ארוך כדי שתתחיל לעבוד על מסה, וחיטוב תעשה לקראת הקיץ הבא.

2. ניתן לפתח גוף גם דרך אימונים ביתיים, אבל באיזשהו שלב תהיה תקוע מבחינת המשקלים, הם יהו קלים וכמעט לא יגרו את השריר לצורכי גדילה.

3. התוכנית נראת בסדר, אבל כדאי להוסיף את המתח שאתה מבצע את האימונים אנאירוביים שלך. ועדיף את הריצה לעשות ביום אחר, ולא באותו יום של האימונים.

4. גבי הקלוריות שאתה צריך לצרוך, זה תלוי, אם תבחר ללכת על מסה תצטרך לאכול יותר קלוריות ממה שהגוף צריך, וזה על מנת שהגוף יוכל לגדול (כמובן שיש לאכול נכון).

5. בשביל זה "המציאו" את ארוחות ה"צ'יטינג", אנחנו לא רובוטים ועדיין אנחנו צריכים לשמור על נפש בריאה ולהנות קצת בחיים, מידי פעם לאכול משהו טעים בחוץ לא יהרוס. אבל גם לא לאכול כל יום 2 לאפות עם שווארמה, כן?

6. זה יכול להיות ממספר גורמים - או שזה שומן, ותעלים את זה מתי שתעשה חיטוב, או שזה הצטברות של עור באזור, קשה להחליט.

7. שרירי בטן ואחוז שומן נמוך - זה הסוד. תעלה במסה, ואז תעשה חיטוב לקראת הקיץ הבא, תעשה חיטוב נכון ויהו לך אחלה קוביות. =] ואל תעבוד כל יום על הבטן זה לא יתרום, גם השריר הזה צריך מנוחה.

מקווה שעזרתי. =]
ישן 19-08-13, 10:13   #3
erezg400
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dani_katz צפה בהודעה
שלום ארז, כמה דברים:
1. לפי הגובה והמשקל שלך ובנתון שהחורף מתקרב עוד חודשיים בערך ומתחילים ללבוש ארוך כדי שתתחיל לעבוד על מסה, וחיטוב תעשה לקראת הקיץ הבא.

2. ניתן לפתח גוף גם דרך אימונים ביתיים, אבל באיזשהו שלב תהיה תקוע מבחינת המשקלים, הם יהו קלים וכמעט לא יגרו את השריר לצורכי גדילה.

3. התוכנית נראת בסדר, אבל כדאי להוסיף את המתח שאתה מבצע את האימונים אנאירוביים שלך. ועדיף את הריצה לעשות ביום אחר, ולא באותו יום של האימונים.

4. גבי הקלוריות שאתה צריך לצרוך, זה תלוי, אם תבחר ללכת על מסה תצטרך לאכול יותר קלוריות ממה שהגוף צריך, וזה על מנת שהגוף יוכל לגדול (כמובן שיש לאכול נכון).

5. בשביל זה "המציאו" את ארוחות ה"צ'יטינג", אנחנו לא רובוטים ועדיין אנחנו צריכים לשמור על נפש בריאה ולהנות קצת בחיים, מידי פעם לאכול משהו טעים בחוץ לא יהרוס. אבל גם לא לאכול כל יום 2 לאפות עם שווארמה, כן?

6. זה יכול להיות ממספר גורמים - או שזה שומן, ותעלים את זה מתי שתעשה חיטוב, או שזה הצטברות של עור באזור, קשה להחליט.

7. שרירי בטן ואחוז שומן נמוך - זה הסוד. תעלה במסה, ואז תעשה חיטוב לקראת הקיץ הבא, תעשה חיטוב נכון ויהו לך אחלה קוביות. =] ואל תעבוד כל יום על הבטן זה לא יתרום, גם השריר הזה צריך מנוחה.

מקווה שעזרתי. =]
תודה רבה אחי, עזרת לי מאוד!
erezg400 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא