|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כרגע עובד על סקוואטים בSmith Machine, האם אני מפספס אפקט כלשהו?
יש יתרון לסקוואט חופשי? משום מה אני קצת חושש לבצע סקוואט חופשי אז אני נדבק לסמית', יש טעם בלהכריח את עצמי לעבור לחופשי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() כן יש הרבה יתרונות לסקואט חופשי בנוסף סקואט בסמיט משין לא כזה בריא לגוף כי התנועה לא כל כך טבעית והמוט זז רק למעלה למעטה ולא בדיוק זז איתך לאן שבאמת צריך .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מבחינת משקלים יש הבדל? אם אני עובר לחופשי כדאי להוריד / להעלות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() להוריד,
חשוב מאוד שתראה באינטרנט על סקואט ואיך לעשות אותו נכון ותראה סרטונים לפני שאתה עושה תתרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה חופשי ותשמור על טכניקה.טכניקה נכונה זה הכל. עדיף לעבוד נכון עם משקל יחסית נמוך, מאשר להעמיס משקל לדפוק את הגוף ולא להגיע לשום תוצאה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש כלוב שיכול לשמור עליך במקרה שאתה נופל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רק חופשי רקקקק
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: Punk
עוסק ב:: עוזר לאנשים טובים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל תרגיל שאתה אמור להתמודד עם החזקת המשקל המלאה בעצמך ולא מוגבל על ידי מכונה הוא יותר טוב מכל מכונה\סמית'
טכנית סקוואט זאת תנועה חשובה שהגוף אמור ללמוד אותה מהר ולבצע אותה בצורה טובה אחרי כמה אימונים ומשם העלאת המשקלים תהיה יחסית מהירה (במיוחד למתאמן מתחיל) - אי אפשר לבצע את התנועה באופן נכון ומלא במכונה\סמית' בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסמית אתה מתאים אתהגוף למוט ואז התנועה לא טבעית, כי אתה מקובע לציר תנועה של הסמית.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הסמיט משין מלכתחילה לא הומצא כמכשיר סקוואט, הוא הומצא לתרגילים אחרים לגמריי.
אין שום סיבה לעשות סקוואט בסמיט אלא אם כן יש לך מגבלה רפואית כלשהי ואז אולי יש סיבה. בגדול בסקוואט חופשי אתה מגייס יותר יחידות מוטוריות לעבודה כי הגוף מפעיל הרבה יותר שרירים מייצבים בכל רגע נתון בתרגיל, ככה שאתה מן הסתם תעבוד יותר חזק [זה למה פחות משקל] וכל עוד תעבוד נכון גם תראה יותר תוצאות. יתרה מזאת, בסקוואט חופשי [הוכח מחקרית שבהרבה תרגילים מורכבים אבל בעיקר בסקוואט ודד ליפט] עצם ביצוע הפעולה שדורשת כמעט את כל הגוף פועל בו זמנית זה משפר את היציבה שלך ותורם לחיזוק התרגילים האחרים עקב עלייה מאוד חדה בהורמון הhgh [הורמון הגדילה האנושי] שבתורה תורמת לחיזוק של כל הגוף... בקיצור בלי חפירות מיוחדות, סקוואט חופשי נקודה. אבל כמו שכבר אמרו טכניקה טכניקה טכניקה. הכי חשוב שתלמד את זה ב110% תפנים במשקלים נמוכים ורק אז תבצע... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: Punk
עוסק ב:: עוזר לאנשים טובים
|
![]() אחלה העתקה מגוגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() האמת שכתבתי הכל לבד, אבל אני שמח להבין שאני לא נופל ברמה.
![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מפספס את כל החשיבות של הסקוואט החופשי,אין שום הגיון לעשות בסמית אלא אם אין לך כלוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקוואט בסמית | the raccoon | פורום אימוני כוח | 6 | 06-04-13 20:30 |