|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אלי סטרוסטה הוא אחד הכשרונות הגדולים בתחום, אבל נחשב אלמוני ביחס לספורטאים מצטיינים אחרים בשכבת הגיל שלו - כנראה בגלל חוסר השקעה ביחסי ציבור וגם כי הוא בחור צנוע מאוד ואין לו חברים שכותבים בשבילו בפורומים או בפייסבוק
סטרוסטה בן ה 18 זכה פעמיים בקטגוריית הנוער בנא"ק, ובתחרות האחרונה יש לא מעט אנשים, בהם להבנתי גם נשיא האיגוד - שחשבו שהוא היה צריך לקחת את האוברול אלי החל עכשיו בהכנות למר יוניברס, בתקווה לשחזר את ההישג הנפלא של דניק משנה שעברה אלא שכרגע יש לו בעיה: תאריך הגיוס נקבע לפני התחרות הוא אמור להתחייל ב 20 באוקטובר הבחור ביקש דחייה, אבל כבר אמר שאם לא תהייה - יתייצב כמו חייל טוב הוא גם הבהיר לי שבכוונתו לעשות שירות צבאי מלא, גם אם הבודיבילדינג התחרותי יצטרך להמתין קצת ובכל אופן, מהכרתי את המערכת - אני חושב שהוא יקבל דחייה בעניינים האלה הצבא לא עושה בעיה, אם כבר - את הבעיות עושים אחרי שאתה במדים הנה תמונות שלו מהתחרות האחרונה - ושוב - הילד בן 18! ![]() ![]() ![]() מול הרוש באוברול: ![]() ![]() לצורך הפוסט הזה יצרתי איתו קשר ומוכרח להגיד שהתרשמתי מאוד מהגישה שלו, ש"אין לי משקל מטרה אלא אני רוצה לשפר נקודות חלשות, ואני שם בעיקר דגש על רגליים" בחור בוגר, צנוע מנומס מאוד מאחל לו המון המון בהצלחה
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 נערך לאחרונה על ידי ניגרי ענק, 21-09-13 בשעה 20:32. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פרסום ראשון | RedHot | גלריות הגולשים | 11 | 01-05-12 01:35 |
פריסת גב פרסום ראשון שלי פה | omri15 | גלריות הגולשים | 2 | 24-05-10 16:50 |
פרסום|תמונה שלי בזכיה מקום ראשון מר צפון נאבבא | menib13 | פיתוח גוף תחרותי | 80 | 02-03-10 18:53 |
שלב ראשון בדרך למכון כושר ביתי :) | mmaorc | פיתוח גוף-כללי | 15 | 09-04-08 23:06 |