|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני בן 38 מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר פעם בשבוע פילאטיס ועוד פעמיים בשבוע אירובי של 40 דקות. אני שוקל 85 קילו 1.87 18% שומן לערך. אני מקפיד עכשיו על תוכנית תזונה כאשר המטרה לרדת באחוזי שומן אך גם להשאר במשקל 85 קילו ו"להשאר גדול" . איך ניתן? המטרה היא לא תקופה של מסה ואחרי זה חיטוב לפני הקיץ. אלא להיות גדול וחטוב כל הזמן. בתפריט שבניתי אני מרגיש שאני בעיקר יורד במשקל אני צורך ביום: חלבון: 150~ גרם פחמימה: 180 ~ גרם שומן: 60~ גרם קלוריות: 1850~ פירוט תפריט: בוקר: קפה בננה / 2 תמרים א.שנייה: קפה לחמניה / 4 פירכיות אורז גבינה 2 כפות 5% / יוגורט 0% שומן שייק חלבונים – 25 גרם צהריים משקה דיאט חזה עוף 160 גרם אורז/ תפוח אדמה סלט ביניים: קוטג 3% / גבינה 3% קפה ערב: טונה במים 160 גרם חביתה משתי ביצים / 4 פרוסות פסטרמה יוגורט 0% שומן 4 פירכיות אורז/ לחמניה ירקות לילה: אשכולית/ קלמנטינה/ חצי פומלה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ראיון חדש עלה לאתר: "זרדז אחרי ה"טמפה": "המטרה לא השתנתה – אגיע לאולימפיה"" | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 04-09-13 16:55 |
של מי יותר גדול? תחרות "מר המרכז" לפיתוח גוף | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 73 | 06-06-07 16:30 |
בכיתה זו ששומעים "צבע אדום" יש לשבת מתחת ללוח | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 11 | 01-06-07 22:50 |
סקר קובע:"ההתנתקות גרמה לשבר גדול יותר מרצח רבין" וסקר על קבוצות השנאה בארץ | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 12 | 01-11-06 14:21 |