|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,
קניתי את המאקרו פרו ויש לי כמה שאלות. אני שוקל 80 ו1.80 גובה בערך 2-3 (לרוב 3) פעמים בשבוע בחדר כושר אני עושה כשעה אירובי על ההליכון 10 קמ ואז עושה כוח. רציתי לדעת האם הגיינר הזה מתאים לאימונים שלי? המטה שלי היא קצת להתנפח ולעלות שרירים , לא משהו מטורף ודרסטי אלה להראות טוב כזה קניתי את האבקה בהתייעצות עם המוכר בחנות מה אתם אומרים? דרך אגב , אני בצבא בבסיס סגור לכן אני לא יכול לקבוע לעצמי את התפריט מה שאומר שאין לי 3 ארוחות מסודרות ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() או שאני צריך בכלל אבקת חלבון?
ויש לי נטייה להשמנה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() מה שטוב בגיינר מאקרו פרו של חברת סיינטרקס,הוא שמדובר בגיינר איכותי מאוד ונקי מסוכרים פשוטים שלא תורמים שום דבר חוץ מקלוריות.
במאקרו פרו קודם כל אתה מקבל תשלובת חלבונים מ3 סוגים שונים- חלבון קזאין,חלבון אלבומין וחלבון מי גבינה פרומינה הנחשב לאיכותי ביותר ושאיננו עבר תהליכי דנטורציה שונים הפוגמים באיכות החלבון. השומנים במוצר הם mct ושמן קנולה,mct הם חומצות שומן שמעדיפות להישרף כדי לייצר אנרגיה. בנוגע לפחמימות ,המאקרו פרו מכיל 2 סוגי פחמימות עיקריות והן פלטינוז וטריהלוז. הפלטינוז היא פחמימה בעלת אינדקס גליקמי נמוך שגורמת לגוף להשתמש בשומנים ליצירת אנרגיה,מגבירה את הרגישות של התא לאינסולין וכן תורמת לאיזון רמות הסוכר בדם. הטריהלוז היא פחמימה השומרת על מבנה התא ומגבירה את יכולתו לעמוד בתנאי קיצון של יובש וחוסר הידרציה. לכן אם אתה רוצה לעלות במאסה בצורה נקייה המאקרו פרו הוא הגיינר האיכותי והנקי ביותר שאפשר למצוא לתהליך העלייה הנקייה במסת השריר,כמובן שיש לאכול בהתאם ובהתאם לשאיפות שלך.
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() בחירה נכונה ביותר.
אין גיינר שאני יכול לחשוב עליו שיותר מתאים לך מהמאקרו פרו. אני גם השתמשתי בו 4 חודשים, תוצאות מדהימות.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל אני רוצה לרדת במשקל אני לא רוצה לעלות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אני לא הבנתי אותך.
אתה רוצה לעלות בשריר ובאותו זמן לרדת במשקל? דבר כזה איננו אפשרי. או שמבצעים תהליך חיטוב בו יורדים במשקל תוך כדי דגש על ירידה עיקרית בשומן ושמירה על השריר הקיים. או תהליך מסה בו צוברים משקל ועולים במסת השריר.
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() לא אני רוצה לרדת באחוזי שומן ולהרזות, בגלל זה אני גם רץ כלכך הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|