|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
מישהו שמע על התוכנה Giminy? שמכינה תוכניות אימונים
![]() שווה משהו? חג שמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי אותה, דווקא נחמד ושימושי למישהו שצבר מספיק ידע ורוצה לבנות לבד תוכנית אימונים בלי ללכת למאמן כושר שבמכון ולשאול אותו איך לעשות כל דבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מישהו יכול לעלות אותה לפה ? נישמע מעניין ושימושי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אותה הורדתי אותה לפי חודש בערך,
חמודה לא יותר מזה.
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() תביאו קישור להורדה בבקשה נשמע מעניין ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תביאו לינק נראת אחלה תוכנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דחוףף לינק להורדה של זה תודה רבה! זה יכול לחסוך פה הרבה שאלות מיותרות ובכלל זה יעיל למתאמנים ביתיים ובכלל
![]() |
#9 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() בבקשה פרסמו לניק
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לינק babys, לינק
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה תוכנה שאני העלתי ראית אותה ברוטר? זה אני העלתי, R3load.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תראו איזה ביקוש יש פה למי שיש שישים אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ניכנסתי לאימיול ורשמתי giminy
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לשלוח את התוכנה?? אין לי אימיול ואם אני יוריד זה יקח שנה
ואגב כמה הקובץ שוקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() פרופיל הקישור: giminy / תוכנה לחדרי כושר[תוכנות] [ הערותשל הגולשים | נתוניםנוספים | עריכה ישירה[מנהלים] | ערוך ] סהכ הצבעות: 0 - סהכ דירוג: 0 [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] [הדבר היחיד שאנחנו מבקשים זה תגובות טובות, אז לחץ פה והגב,תודה!] ניתן להורדה ב: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG] | הורידו: 117 הועלה לאתר ע"י:ללא| בתאריך: 2004-06-02 14:46:53 תוכנת מחשב לאימון כושר והרזיה המכילה מעל ל - 1500 תוכניות אימון +100 קטעי וידאו. רוצה להרזות,לחטב את הגוף או לפתח שרירים!!!ואין מי שידריךאתכם? תוכנת GIMINY בדיוק בשבילכם!!! מעל 1500 תוכניות אימון, 100 קטעי וידאוותוכניות תזונה והרזיה מותאמות לכל משתמש באופן אישי. רוצים לחטב אתהגוף,להרזות,מתאמנים בבית או בחדר הכושר ? הזינו את נתוניכם במחשב(גיל,משקל,מבנהגוף,תדירות האימון,מטרת האימון ועוד..)וקיבלתם תוכנית אימון המתאימה בדיוק בשבילכם.תוכנת המחשב מכילה כ- 1500 תוכניות אימון שונות. 100 קטעי וידאו המדגימים כיצדלהתאמן נכון,וכן תוכלו ללמוד ולהשתמש במידע תיאורטי מקיף בנושאים כמו תזונהנכונה,מבוא להרזיה,האימון האירובי,חיטוב הגוף,שריפת קלוריות מהירה ואימון במכונותכוח. התוכנה מחליפה את מדריך חדר הכושר או המאמן האישי ואפילו את התזונאי שלכםובונה לכם תוכנית אימון על פי מטרתכם. התוכנה בשפה העברית פשוטה קלה וידידותיתלמשתמש. דרישות המערכת: מחשב PC פנטיום II לפחות, זיכרון 64M לפחות. מערכת הפעלהWINDOWS 95 ומעלה. כונן CD ו- MICROSOFT MEDIA PLAYER. בונוס:תוכנת עריכה לכלתוכניות האימונים והוספת תוכניות אימוןחדשות. 353.6 מגהבייט תלחצו על הלינק האחרון זה יפנה אותכם להורדה באימיול.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למה זה לא עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|