|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1)מה צריכים להיות הנתונים המינימלים של דפ"ר ו-צד"כ בשביל להתקבל לסיירת מטכ"ל או יהל"ם?
2)מבחינת כושר פיזי איזה מבחנים יש ומה צריכים להיות התוצאות בהם בשביל להתקבל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מבחינת כושר פיזי.... סקוואט בנצ' ודדליפט בRM1 ![]() סתם, אני מניח שאתה צריך בעקרון את כל התחומים של מבחן בר אור (מתח, שכיבות שמיכה, ריצות וכו')
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() 2) אני יכול להגיד לך שאח שלי התאמן שלוש שנים בחדר כושר, אין לו שום בעיה בריאותית, הוא הלך לגיבוש לצנחנים שהוא היה על 90 ק"ג +- ועל 15%-17% שומן, הוא היה בכושר טוב מאוד, הוא רץ כל יום 9-10 ק"מ.....וממש היה לו קשה לעבור את הגיבוש לצנחנים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מיטב הבנתי בשביל להגיע לסיירות וליחידה בפרט אתה צריך להיות בעל קבא 52 ומעלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() מחר אני בגיבוש צנחנים לילה טוב לכולם =.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() צריך ראש חזק יותר מאשר גוף חזק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() מה ש-Deja Vu ו-P-a-n-1-c אמרו נכון מאוד.
אתה צריח קאבה מעל 52 ובגיבוש אצמו ינסו לישבור אותך פיזית ונפשית.אם יש לך כושר טוב אז פיזית הם לא ישברו אותך זה בטוח.אז הם ינסו לישבור אותך פסיכולוגי...הכל בראש כמו שאומרים. *HHHEELLBBOOYY שיהיה בהצלחה גבר!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב.הורדתי פרופיל ל-72(זייפתי מגרנות למרות שאין לי) כי רציתי בהתחלה להיות גובניק יש אפשרות לעלות את זה חזרה ל-97 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בקיצר שמע אני לא יודע אם אפשר לעלות בחזרה, את זה אתה כבר צריח ליבדוק וכמה שיותר מהר לנסות לעלות את זה בחזרה ולבקש יום סיירות.יש כל מיני שטויות שמורידים אליהם פרופיל ואז מעלים בחזרה אבל אני לא ממש מבין במיקרים האלה ובטח שלא במקרה הספציפי שלך.בכל מקרה תילך לרופא משפחה,דבר איתו שירשום לך שהכל בסדר...או שגם ישלח אותך לרופא מיקצועי שירשום שהכל בסדר.ואז יעלו לך ל-97.שיהיה בהצלחה אחי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היה לו קשה לעבור את גיבוש צנחנים שזה ניחשב לאחד הגיבושים הקלים כנראה שהוא לא היה כל כך בכושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אורי, תפרט איך זייפת מגרנות?
יענו אצל הרופא והוא נתן לך אישור או משו? איך זה הולך?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() בתור אחד שהיה בגיבוש מטכ"ל אני יכול להגיד לך שזה לא פשוט בכלל אולי הגיבוש פחות אינטנסיבי מגיבושים אחרים שהייתי.........
אבל בגיבוש הזה לא רואים את הסוף (שישה ימים) לפי דעתי אם אתה מעוניים לעבור תעבוד הרבה על ספרינטים - יש הרבה תרגילים שבהם צריך את המהירות מה שגם לתרגילים האלה יש משקל גדול!!! ואל תשכח שבנוסף לכל יש לך גם ניפוי ביום השלישי ככה שמהיום השלישי עושים קבוצות חדשות והרבה יותר איכותייות. מקווה שעזרתי! אם יש שאלה אני מוכן לענות..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אחרי כמה פעמים כאלו היא תכתוב לך הפניה לרופא מומחה נוירולוג , ויש מצב יגידו לך לעשות Ct מח , זאת חויה לא כואבת בכלל קיצר משהו חפיף. בסופו של דבר ברופאה תצטרך לכתוב לך אבחון , ואם גם לה תספר על אופי כאבי הראש ועל האוכל (חשוב!) ועל הרגישות לאור וקול , תקבל אבחון מגרנות , עם פונופוביה , פוטופוביה והמנעות ממאמץ פיזי. אם תגיד שאתה מקבל התקף אם מעירים אותך בבוקר תקבל פטור יקיצה טבעית. הכל מנסיון , בהצלחה .
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אורי, לפי מה שאני יודע, הרבה יותר קשה להעלות פרופיל מאשר להוריד. עשית שטות, אף פעם לא מורידים פרופיל מוקדם כי יש הרבה סיכוי שתתחרט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|