|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
המכשיר העגול לבטן במכון....
תגידו.. זה נכון שהמכשיר העגול הזה לבטן במכון מאמץ את שריר הבטן יותר חזק מאשר כל תרגיל אחר?..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם אתה מתכוון למה שאני חושב עליו אבל לפי מה שהבנתי זה אמור להקל על אנשים לעשות כפיפות בטן ולעבוד על הבטן ,לדעתי הכי עובד זאת ספה לבטן שתלויה בשיפוע ישר לגמרי ז"א שאתה נמצא ממש באוויר למרות שזה עובד קצת על גב ורגליים אם הבטן לא מספיק חזקה (אתה צריך לתלות את הרגליים ואם הבטן לא מספיק חזקה לעלות את זה הגב והרגליים "עוזרים" וזה לא טוב)
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המכשיר נקרא Abs במקרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב
הנה זה המכשיר : http://www.fsktm.upm.edu.my/~alfian/abs/ab_machine2.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני זוכר את התרגיל הזה....עזוב אותך שטויות ניסיתי פעם זה לא היה לי הוח(אולי בגלל שהייתי קטן...)
תעשה פשו בטן אל תתעסק בקטנות.... זה לא שאם תשתמש בזה זה יעשה לך פלאים.... אותם תוצאות יהיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך אמר לי להוסיף את זה למערכת ... ואני עושה אותו אם רגליים למעלה באוויר ב 90 מעלות 30 חזרות 4 סטים ואני מרגיש את הבטן שורפת אחרי זה
![]() לדעתי זה מצויין לבטן אולי לכל אחד זה שונה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא אמרתי שזה תרגיל מעפן אבל אני חושב שגם בלעדיו היית מסתדר יופי...
אם אתה מרגיש שהוא עובד עליך טוב תמשיך איתו אני לא אומר לך לא... ואין לי גם שום דבר נגד התרגיל הזה... בהצלחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רואה, זה מקל עלייך המכשיר הזה, זה לאנשים שמתקשים בעבודה על בטן כמו נשים ובדרך כלל בנות חלשות יותר זה לא מכשיר שמתאים לך ...בוא נראה אותך עושה 30 חזרות 4 סטים על ספה לבטן בשיפוע האחרון ולא ישרוף לך לדעתי או שלא תצליח או שלא תזוז שבוע P:
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אבל אני אומר לך שכדאי לך לא לעבוד על זה כי זה סתם מקל אם אתה רוצה באמת לעבוד חזק על בטן תעשה כפיפות בטן שונות ובלי עזרים כאלה ושמע לא זלזלתי בך אבל אני אומר לך שזה קשה רציני בשיפוע כזה אין הרבה סוסים שעושים 30
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהכי טוב אורגינל.... בבטן לדוגמא אני עושה הרמת רגליים בלי משענת(בקרוב אני אמצא תמונה) ואז ישר סט של סטן... 3 סופר סטים כאלה לפי דעתי אין דבר יותר טוב לבטן מזה (לפחות עליי זה עובד הכי טוב) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() הנה תמונות
![]() ![]() ככה 15 חזרות +- ואז נשאר ב90 מעלות כמה זמן שאני יכול ויש אחרי זה סט של כפיפות בטן(לא יותר מ30 חזרות כי זה כבר מזיק) למרות שבדוגמא הוא ממק באלככסון... אמורים לעשותאת זה עם גב ישר |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב מה אם האלכסונים? אתם לא עובדים עליהם ישירות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב לא צריך גמישות.. זה סתם נראה לך שצריך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הרוב כתבו פה זיוני שכל
זה אחלה תרגיל פשוט אתם עושים 100 חזרות מהירות ולא מרגישים את הבטן נראה אותכם עם משקל גבוה(ששמים על המכשיר הזה) 15 חזרות איטיות עולים למעלה מחכים חמש שניות ויורדים למטה 15 פעמים וגם רגליים באוויר.. זה חשוב נראה אותכם אני בסוף הסט השני כבר מת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כן באמת תרגיל טוב, יש תרגיל רציני לבטן אבל הוא קצת מסוכן ויש לו בערך אפקט של ספה בשיפוע, אתה נתלה עם הרגליים על המתח הפוך ועולה עליות בטן זה קשה, אבל התרגיל שנתת הוא סבבה, אני אישית עובד על האלכסונים אבל עד לקבלת תוצאות יקח זמןן...זה חלק שקשה להבליט בקשתי מהמדריך כושר והוא הביא לי מלא תרגילים לאלכסונים אז אני עובד עליהם אבל בינתיים הם רק מתחילים להופיע עד שהם יבלטו לגמרי יקח זמן...גם צריך גנטיקה טובה
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() Idan אתה רואה " עושים 100 חזרות ולא מרגישים את הבטן" ...מה זה שווה :s?!
אז תעשה גם 300 ולא תרגיש כי זה תרגיל שמקל על הבטן במכוון וזה לא שווה את זה זה לא עבודה רצינית