|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() היום בבוקר אני נוסע לבית ספר
אני יושב אוטוטו מגיע לתחנה פתאום אני נזכר באחד הדברים שרשמת פה בפורום ופשוט התפוצצתי מצחוק לא הבינו מה נסגר איתי, איך הסתכלו.. הרגת אותי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אני מה זה מכיר את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן גם פעם נזכרתי במשהו שקרה באמצע מקום ציבורי ונקרעתי מצחוק סתם ככה..
אנשים חשבו שיש לי פיצול אישיות או משו.. חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חחח ואני הרגשתי תביעה על מעשים מגונים כשראיתי את הכותרת
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר דוגמאות לדברים מצחיקים שran z אמר ?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חחחח...
צחקתי אצל הרופא שיניים שלי ככה כשנזכרתי במשהו..xd
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח במה נזכרת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את זה!
קורה לי מלא אני בדר''כ תופס התקפי צוחק ולא מפסיק ואני משתגע! לפעמים זה קורה לי בקידוש ביום שישי ואני מסורתי! לפעמים בסתם מקום מתפוצץ לא יודעים אם אני צוחק או בוכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח מכיר את זה פאדיחה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קורה הרבה בשיעורים. כולך מת מעייפות משעמום של השיעור, פתאום אתה נזכר באיזה משהו מצחיק ומתחיל להתפקע ואף אחד לא מבין מה יש לך.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח קרה לי בבגרות פעם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אצלי זה מתבטא בחיוכים שקשה לי להתנגד להם וזה מביך, חיי בסרטים שמישהו ראה אותך מחייך בלי סיבה וחושב שאתה משוגע :):):):)
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן גם לי זה קורה מלא פעמים בכלל הסתכלתי באיזה פוסט ישן על מר צפון שנה שעברה ורן רשם לא לכולם יש אמצעים להגיע לחיפה לאולם של אבו חושחש הבלש חשבתי שאני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
משתמש ותיק
|
![]() חחחחחחחח גם אני נזכרתי לפני כמה ימים באיזה קטע שחבר שלי שלי עשה לי ויום שישי אני נוסע עם חבר שלי ואבא שלו ופתאום נזכרתי באיזה קטע ולא הפסקתי לצחוק איזה פאדיחות זה היה....
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() גם לי קרה לא מעט פעמים שנזכרתי במשהו והתחלתי לצחוק (הפעם האחרונה היתה בשעה האחרונה), במקרה כזה הכי כדי להתחיל "לנקות"/לגרד ת'שיניים, ככה אתה יכול להיות כזה עם חצי חיוך, ואנשים מסתכלים חושבים אתה סתם מעביר וויש בשיניים, מלבד זה אין לי עוד פטנטים. ואנדרטייקר כך בשבילך עוד משהו מצחיק אשש שקרה לי בדיוק לפני איזה 45 דק', אולי זה יעודד אותך קצת... אני יוצא מהמקום עבודה שלי בתוך העיר בב"ש, בדיוק מול הכניסה של החנות שלי יש חניה, קיצצ אני רואה ליד איזה רכב (פיאט פונטו) התקהלות של אנשים, ואני שומע אותם נקרעים מצחוק!, :):):):)' מה מסתבר, אני בא להסתכל גם מה מצחיק, אתה קולט מכה קלה בפורנט של האוטו, ועל האוטו מודבק פתק, בפתק כתוב "שומעים דפקתי לכם את האוטו ואני משחק אותה רושם את הפרטים שלי כי אנשים מסתכלים עלי עכשיו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הדרך הבית אני נוהג ונקרע מצחוק, אנשים ברמזור אדום מסתכלים עלי צוחק, אבל באוטו זה בסדר חושבים בטח אני בשיחה בדיבורית.
![]() |
![]() |
#20 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |