|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בטוח איפה הייתי אמור לרשום את זה אבל כאן נראה לי הכי מתאים. היום בחדר כושר בדקתי כמה אחוזי שומן יש לי בגוף במכשיר הקטן ששולח פולסים חשמליים ראיתיי 9.4אחוזי שומן Bmr 20.5
ואז עלתה לי בראש השאלה מהם אחוזי השומן האופטמלים שצריך להיות בגוף? באיזה תחום זה הכי יפה ובריא |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכי יפה זה כל אחד לפי ראייתו.
האדם ברגיל צריך להיות על12 עד 7 אחוז שומן זה נקרא בריא...מתחת ל 6 נראה לי זה כבר לא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ממוצע אצל גברים זה 15-18 אחוזים.
12-15 זה מה שנקרא חטוב במקצת, חיטובים במקומות מסויימים. 10-12 חטוב ונאה למדיי ברוב הגוף עד כולו 8-10 חטוב ממש, רק למשקיענים בינינו בחיטוב. 6-8 אנשים בעלי גנטיקה טובה מאוד והשקעה מרובה, אפשרי אך לא תמיד בריא, יש פעולות הנדרשות למערכות ההורמונליות הדורשות שומן, דבר שעלול להיות חסר במקרה זה. 6 ומטה...טבעי בדרך שלו ![]() לדעתי כל אדם צריך לשאוף ל8-15... לא מעבר מזה ולא פחות, אלא אם כן הוא מתחרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע המצחיק זה שעליתי איזה 4 קילו בחודש האחרון
![]() תודה על העזרה ![]() קבל מוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם 5 זה טוב ביום התחרות, אסור להיות על 5 ליותר מדי זמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל