|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז הינה תמונות שלי ושל Noobit (מתאמנים 3 חודשים מקפידים על הכל כמו סרגל)נתונים:
אני:במסה ![]() גיל:16 משקל:82 בערך גובה:180 היקף זרוע:על פי מדידה אחרונה של גיל שנעשת לפני חודש הייתי 39.2 היום אני חושב יש לי את ה40(סטס im coming חח ![]() אחוז שומן: על פי מה שאומרים לי 14 בערך באק דאבל בייספס חח(אני יודע שאני צריך לעבוד על הפוזה) ![]() ![]() ![]() והנה noobit בבאק דאבל בייספס גם כן ![]() אני יעלה תמונות שלי של הגב ושל רגליים בקרוב חח אשמח לקבל תגובות תודהההה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד מאוד. אהבתי את הכתפיים שלך, גב קצת פחות. (אבל קשה לשפוט אתה עם חולצה).
בהצלחה אחי. =)
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה מעולה!!!!! גב טוב, כתפיים טובות,שפר זרועות אחי ותראה פגז..ישר כוח...!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() חח אל מי את המתכוון מאיתנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כתפיים וידיים טובות
גם לך וגם לנוביט |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אחלה כתפיים תעשה פריסת גב כי לפי התמונות הידיים והכתפיים ממש גדולות לעומת הגב אבל ממש אחלה
![]()
![]() |
#9 |
|
![]() יש לי תמונות של פריסת גב שלי(אם את מדברת אלי) חח והוא דווקא דיי בסדר גמור על פי מה שאמרו לי חחח אבל בנתיים אין לי כבל. אני יעלה בימים הקרובים מקווה בכל אופן חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי בהצלחה
אחלה גופית פשע חסר רק גורמט ועוד איזה שרשרת וקעקוע אחד או 2 או 3 ויש לך תמראה המפחיד חח סתם אחי באמת כתפיים טובות ידייםגם לפי מה שניראה הגב לא קטן אלה רק בהשוואה לידיים ולכתפיים הידיים של נוביט מה העיקף שלהם ? תמשיך להשקיע אני עכשיו גם חזרתי להיתאמן אחרי חודשיים וחצי שלא היתאמנתי ואני מרביץ אותה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() יש לי קעקוע אחד ברגל חח תתפלא אני בן 16 חח אבל עשיתי אותו ב גיל 12 חח ותודהה רבה על התגובה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחלה מסה חבריקו, תמשיך להפציץ ולהביא עוד תמונות בלי גופייה ד"א, כמו שמסומן, לא רושמים הינה! אלא הנה!! אני מבקש! וגם לא רושמים ליפני! אלא לפני! ![]() תודה מראש..
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עשית קעקוע בגיל 12?!?!
לגבי התמונות, לשלושה חודשים זה די מרשים. תמשיך להתקדם, תעבוד חזק על הרגליים ובכלל תשתדל לעבוד בתרגילים מורכבים. אל תפחד לעלות במאסה, יש לך פוטנציאל ואם תממש אותו תגיע רחוק. בהצלחה. "ד"א, כמו שמסומן, לא רושמים הינה! אלא הנה!! אני מבקש! וגם לא רושמים ליפני! אלא לפני! ![]() תודה מראש.." חלאס עם זה, בחייאת! הבנו שעברת בגרות בלשון, זה לא אומר שאתה צריך לתקן את כול הפורום. __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כבר מלא זמן מתכנן קעקוע כל פעם אומר השבוע השבוע ולא הולך לי במהלך החודש אני מאה אחוז עושה מה שכן יא מניאק יש לך הורים סבבה אני בגיל 12 אם הייתי עושה קעקוע אמא שלי הייתה רוצחת אותי מה לעשות הורים מרוקאים מסורתיים חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני רוצה להביא כלב לתוך הבית רוטויילר
איך אני מעצבן את אמא שלי אני אומר לה במרוקאית נאייש אנ שוף כיאלו נחיה וניראה והיא מזה מיתעצבנת חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אחי ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |